Voed

 

Verlaat voor 1 dag je wereld en voed jezelf met rust, inspiratie, eenvoud en vertrouwen om je levendige project een stap verder te brengen.

 

 

Voed aan Zee

Voed

 

Zo nu en dan organiseer ik een creatieve dag of een weekend. In het magische landschap van de zee neem je de tijd in alle eenvoud te werken aan jouw project.

 

Voed aan zee is een dag om je levendige project een stap verder te brengen.

Het bevat een opening en een afsluiting met elkaar als groep en heeft alle ruimte alleen, samen of met 1-op-1 support aan je project te werken.

Neem je artjournal, je teken- en schildermaterialen, lievelingspen of camera mee.

Of neem je laatste creatieve financiële planning, hoofdstukken van het boek dat door jou geschreven wil worden, of je nog te schrijven projectplan mee en gebruik deze delicate, toegewijde uren – weg van alles wat je wilt en moet – aan jezelf en je creativiteit.

 

We voeden ons deze dag, op je retraite, door het werk stap voor stap met liefde te doen, met inspiratie, verbinding, eenvoud en plezier.

 

OP DIT MOMENT is de inschrijving GESLOTEN.

 

Wil je weten wanneer de inschrijving voor de volgende LIVE dag, retraite of Mastermind opent, schrijf je in op mijn e-brievenzodat ik je als eerste kan uitnodigen.

Voed

 

¨Voed aan zee met Marianne is een dag waarin je helderheid creëert voor jezelf en je creatieve project of bedrijf. Marianne helpt je om weer vertrouwen te vinden zodat je de volgende stappen kunt gaan zetten die nodig zijn voor jou. In mijn geval voor mijn gezin en bedrijf.

De oefeningen en tips hebben me veel nieuwe inzichten gegeven die ervoor zorgen dat ik meer vanuit eenvoud aan mijn projecten kan werken.

Oh, en wat is het genieten om te werken met je blote voeten in het zand en ondertussen te luisteren naar het ruisen van de golven en de wind!

Ik ben heel erg dankbaar en blij dat ik mezelf én m´n bedrijf deze dag cadeau heb gedaan en dat ik de support van Marianne mag ontvangen.¨

Laurien Baart

laurienbaart.com

 

 

Voed

 

“Dank je wel, Marianne, voor een mooie Voed aan Zee dag! Ik heb genoten van de prachtige locatie, de fijne gesprekken en het lekkere eten. Ik ben een stap verder gekomen met Studio Levenskracht; dat was mijn doel en dat maakt me blij.”

 

Tirza Meij

Studio Levenskracht

Voed

 

Als je in de herfst 2019 1-op-1 met me wilt samen werken, het is me een eer je te vergezellen op jouw pad.

Je kunt kiezen voor Mentor met Marianne of door 1-op-1 met me samen te werken in het 6 maanden met Hart en ziel partnerschap.

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, plan je gesprek met me indoor me hier te schrijven.

Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven, ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

Trust yourself en voed.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright, 2019-2022