Kind

Kind

 

Geef je kind het fundament dat je kind nodig heeft op te groeien met het meest heldere beeld van zichzelf.

 

 

Partnerschap voor individuele gezinnen

Kind

 

 

Hoe zal het voor je zijn als je kind zich veilig kan hechten en je een leven kunt vormgeven waarin jij, je kind en je gezin zich thuis voelen? Als je kind contact met je maakt, lacht, met plezier naar school gaat – of leert op een manier die jullie past -, vrienden heeft, speelt, eet, slaapt, voelt, geniet van de natuur, muziek maakt, leest en maakt wat het het allerliefste doet?

 

In 2020 bied ik mijn partnerschap aan voor individuele gezinnen. In 12 maanden ontvang je alle support die je nodig hebt voor het bieden van liefde, veiligheid, bescherming, vrijheid en soevereiniteit voor jouw kind in jullie gezin.

 

Tot bloei komen

Kind

 

 

We maken helder hoe je aan het fundament bouwt voor je kind, zodat je kind los komt van labels en verhalen die niet meer passen.

In 12 maanden vind je de kwaliteiten en gaven van je kind en kan je kind opgroeien met het meest heldere beeld van zichzelf in een leven dat echt van jullie voelt.

Als patronen en verhalen naar voren komen uit jouw kindertijd in je ouderschap, ontmoet je ze met kennis en zachte vaardigheden, zodat ze wegvallen en kracht verliezen om de relatie met je kind kwijt te raken of van je pad af te brengen. 

Je ziet je kind tot bloei komen, ankert, leert veilige grenzen te geven, geeft vrijheid, los van angst en schuld, vervult diep verlangen, vanuit levenskunst, kracht, overvloed, eenvoud en liefdevol vertrouwen.

Voor 2020 zijn er 2 plekken vrij.

 

 

 

Wie is Marianne?

Kind

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor visievolle vakgenoten en creatieve ondernemers, zeeliefhebber, schrijver, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel, moeder van 2 kinderen van 13 en 11 jaar.


De essentie van mijn werk is het voeden van goede relaties, vanuit liefde, heelheid, verbinding en empathie. Ik heb de afgelopen 25 jaar kinderen, ouders en scholen geholpen met praten, lopen, spelen, leren, lesgeven, kijken, genieten, samen spelen, slapen, verbinden, inleven, liefde tonen, rebelleren, verhalen maken, schrijven en vertellen.

De essentie van mijn werk van de afgelopen 25 jaar is verbinding, empathie en het vormen van goede relaties. Voor ouder en kind, geliefden en visievolle vakgenoten en creatieve ondernemers met hun project en bedrijf.

Een goede relatie kent kwaliteiten, zoals liefde, nieuwsgierigheid, bereidheid, communicatie, speelsheid en nog zo veel meer.

Je kunt een soevereine relatie vormgeven met je kind, waarin je kind weet dat het leven haar of hem toebehoort.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in hechting, trauma, gevoelens en emoties, verlies, interactie, goed onderwijs, communicatie, alchemie en nog zo veel meer.

 

Ik leer je graag alles wat ik weet over het ontwikkelen van empathie, een gezonde ontwikkeling van het lichaam en kinderbrein, vormen van goede relaties, als eerste met jezelf.

Ik help je graag hoe je schaamte, schuld, straffen en belonen los kunt laten bij het grootbrengen van je kind, zodat je leert te zien wie je kind werkelijk is, ademruimte maakt en focus brengt op wat echt belangrijk voor je is, in dit leven, in de wereld om je heen. Met hart en ziel.

 

Vertrouwen

Kind

 

 

Wil je ontdekken of dit 1-op-1 partnerschap is wat je nodig hebt om liefde, rust, groei en veiligheid terug te brengen in je gezin?

Kom naar de Kindercirkel, zodat ik je verhalen en verlangens kan horen, je een oefening kan geven en/of kan horen of deze significante steun is waar jij, je baby, kind of tiener en gezin intens naar verlangen.

Ik verheug me er enorm op verschuivingen te zien waarvan ik weet dat ze in een jaar zullen plaatsvinden.

We zijn allemaal goede mensen. Alles wat je nodig hebt is een container waarin je je veilig voelt, waarin je veilig wilt delen en de support ontvangt waar jij en je kind zo hongerig naar zijn.

 

 

Trust yourself.

 

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

©2020-2025

 

“We kijken allebei terug op een prachtige ervaring. De foto’s gooien hoge ogen, we hebben er alle opa’s en oma’s blij mee gemaakt! Echt een prachtig moment, dat we op deze manier heel mooi en op een fijne manier kunnen vasthouden. Mijn dochter is bijna helemaal klaar voor haar reis, op grote afstand van ons en kijkt er erg naar uit. Ik kan haar nu laten gaan, hoe erg ik haar ook zal missen. Marianne, dank je wel voor deze prachtige belevenis.”

Heleen

 

“Dank je wel Marianne, voor dit warme onthaal bij de start. Ik weet dat je voor dit soort zaken gewoon moet durven kiezen. Ik fiets nu al met een glimlach, na maanden spanning en voel minder druk op mijn borst.”

Anoniem

 

 

“Samen met Marianne, mijn man en onze middelste hebben we, na een hectische periode van stress, spanningen, hectiek en gezondheidsperikelen binnen het gezin 3 maanden coaching ontvangen. Dit was fijn. We ervaren meer rust en minder boosheid binnen ons gezin. Nu zijn we samen op weg.”

Elise

Voorwaarden

Kind

 

Voor dit partnerschap kun je de prijs als ouders zelfstandig voldoen, zodat we direct kunnen starten.

Dit partnerschap kan ook bekostigd worden door Jeugdhulp in 1 van de 7 gemeenten, waaronder Alkmaar, Bergen en Castricum – met wie mijn bedrijf contracten voor vergoeding heeft.

 

Schrijf me, zodat ik je kan vertellen wat de eerste stap voor je is. Ik help je graag. 

Kind

 

Kun je niet komen naar de Kindercirkel en is mijn 12 maanden significante support dat waar je heel graag ja op zegt? Plan je gesprek met me in, zodat we kennis kunnen maken.

JA, IK PLAN NU MIJN GESPREK