Kind

 

Kind en magie op het strand

Wat is 'Magie op het strand'?

Kind

 

‘Magie op het strand’ is een krachtige 1-op-1 begeleiding voor de groei van de relatie met je kind en zien wat je kind, tiener of adolescent nodig heeft van jou als ouder.

 

 

Je ontvangt 3 maanden mijn 1-op-1 support, één magische sessie van 2 uur op het strand, 3 online coachgesprekken van 1 uur EN ruimte onbeperkt al je verhalen, vragen, video’s van je kind te delen en mijn begeleiding te ontvangen.

 

Je ontvangt als extra de online workshop ‘Empathie, een duik in gevoelens’ in 4 relaxte weekenden, met 12 video’s + oefeningen en technieken rondom de ontwikkeling van empathie en omgaan met gevoelens bij je kind.

Mijn fotografe Kasia legt jullie samenzijn op het strand in een beeldverhaal van 10 foto’s voor jullie vast.

 

 

“Samen met Marianne, mijn man en onze middelste ben ik op het strand geweest voor ‘Magie op het strand’. Dit was fijn, na een hectische periode van stress, spanningen, hectiek en gezondheidsperikelen binnen het gezin. Na 3 maanden coaching, zijn we verder gegaan en gaat het dag bij dag een stuk fijner. We ervaren meer rust en minder boosheid binnen ons gezin. Nu zijn we samen op weg.”  Elise, september 2018

 

 

 

 

 

 

JA, IK PLAN NU MIJN GESPREK

 

Plan je gesprek, door me een kort bericht te sturen. We plannen samen een gesprek om elkaar te horen en ik jou en het verhaal van je kind kan leren kennen.

 

In de periode van je coaching ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen, vragen aan me te stellen en mijn support 1-op-1 te ontvangen.

 

 

Kind

 

“We kijken allebei terug op een prachtige middag. De foto’s gooien hoge ogen, we hebben er alle opa’s en oma’s al blij mee gemaakt! Echt een prachtig moment, dat we op deze manier heel mooi en op een fijne manier kunnen vasthouden. Mijn dochter is bijna helemaal klaar voor haar reis, op grote afstand van ons en kijkt er erg naar uit. Ik kan haar nu laten gaan, hoe erg ik haar ook zal missen. Marianne, dank je wel voor deze prachtige belevenis.” Heleen, 2017

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent voor jou en je kind? Schrijf me. Ik help je graag in het vormgeven van een levendige en liefdevolle relatie met je kind èn je leven.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

©2019-2022

 

“Dank je wel Marianne, voor dit warme onthaal bij de start van mijn mix van Kernverhaal en Magie met mijn kind. Het was voor mij een flinke financiële investering, al weet ik dat je voor dit soort zaken ook gewoon moet durven kiezen. Ik fiets nu al met een glimlach, na maanden spanning en voel minder druk op mijn borst.” Anoniem, november 2018

Voorwaarden

 

Voor de coaching, net als bij mijn programma’s, ontvang je geen terugbetaling.

Kind