Boekenclub

Boekenclub

 

WELKOM. Dit is mijn uitnodiging voor de online BOEKENCLUB.

 

De boekenclub is een online samenkomst van 1,5 uur met Marianne Oude Nijhuis, waarin we samen een hoofdstuk lezen uit een inspirerend boek.

De eerst volgende boekenclub is in de herfst 2020, op een avond van 20.30-22 uur:

In de komende tijd kies ik een nieuw boek uit, dat ik graag met je lees.

 

 

Geef je nu vast op, dan ontvang je de uitnodiging met de titel, exacte datum en lezen en spreken we elkaar online op de volgende boekenavond.

 

Voel je welkom als je houdt van lezen in samenzijn van een intieme groep vrouwen en graag nieuwe verhalen en ervaringen tot je neemt.

We ontmoeten elkaar op een super relaxe plek op het web, zodat je mee kunt doen vanaf huis, op de bank, in je atelier of vanaf je leesplek, via zoom.

 

Je bijdrage is €10,- (vrij van btw)

 

Na het reserveren van je plek ontvang je de link naar onze plek op het web, zodat je mee kunt doen vanaf huis, op de bank, in je atelier of vanaf je leesplek, via zoom.

 

 

 

 

 

 

 

KOOP je boek vooraf – vandaag – bij je lievelingsboekenwinkel, in het echie of via hun site. Juist nu hebben schrijvers, uitgevers en lokale boekwinkels alle support nodig!

Wandel, fiets, huppel, skate of surf er online naar toe en zorg er zo voor dat vakmanschap en ondernemerschap bij jou in je omgeving kan blijven bestaan!

En neem wat extra tijd, zodat je kind de geur van nieuwe boeken kan opsnuiven en in de mooiste binnenwereld kan verdwalen die fantasie, taal en voorstellingsvermogen te bieden heeft.

 

Zie je heel graag, op de volgende boekenclub.

 

Met al mijn liefde, Marianne

 

 

 

De allereerste boekenclub was op woensdagavond 20 maart 2019, waarin we met een intieme groep vrouwen het hoofdstuk Clear Water: Nourishing the Creative Life, uit Woman who run with the wolves hebben gelezen.

 

 

Ik nodig je alsnog uit het hoofdstuk op een moment in je leven te lezen waarop je je afvraagt hoe het toch komt dat je te midden van je creatieproces STOPT of iets niet afmaakt wat je zo lief is.

 

Boekenclub

“We must clean up the river”. Dank je wel voor de avond, het was ZO waardevol voor mij”, Laurien Baart

 

Boekenclub

 

Op de tweede boekenavond lazen we samen hoofdstuk 3 uit: Your Money Story: uit The Art of Money – A life-changing guide to financial happiness – van Bari Tessler

Als student van Bari Tessler in haar Art of Money jaarprogramma in 2017 en 2018, neem ik je graag mee in haar boek en gids, barstensvol oefeningen om een goede relatie met geld vorm te geven, ook voor je kind.

Ik nodig je alsnog uit het hoofdstuk en boek als geheel op een moment in je leven te lezen waarop je je relatie met geld en de verhalen die je jezelf vertelt over geld in 3 fasen wilt belichten: Money Healing, Money Practices, Money Maps (& dancing with your Money Maps). Vooral ook als je wilt lezen over hoe je een verband kunt leggen tussen hoe je bent opgegroeid & je verhalen, patronen en overtuigingen NU, over geld.

 

Boekenclub

Illustraties van © Laurien Baart.

 

Op de derde boekenavond in april 2020 lasen we samen het boek UNTAMED, van Glennon Doyle.

 

“Mothers are models”. Glennon Doyle is schijver en spreker. Ik ben fan van haar werk voor moeders en kinderen, schrijverschap en haar weg van vrijheid, angst, humor en liefde.

In het boek staan prachtige fragmenten over overtuigingen die we als vrouwen mogen loslaten. Het boek geeft je humorvolle en liefdevolle verhalen waarin kiezen voor leven voorop staat, zodat de uitspraak van Carl Jung geen waarheid hoeft te zijn:  “The greatest burden a child must bear is the unlived life of its parents.”