Kernverhaal

Wat is kernverhaal?

Kernverhaal

 

Kernverhaal is een schrijfretraite voor jou als ouder of ondernemer, met een live ontmoeting van een dagdeel aan zee en 3 online coachgesprekken van 1 uur in de periode van 3 maanden.

In onze tijd samen geef je je levensverhalen, gevoelens en vragen ademruimte, duik je de diepte in en geniet je van de golven, wind, stilte, zon of de storm. Je ziel en de zee luisteren met ons mee.

 

Door je verhalen te schrijven en hardop te delen krijg je inzicht in welke momenten, woorden en verhalen er voor jou toe doen. Tegelijkertijd opent het de deur naar nieuwe verhalen, die smachtend op je wachten door jou verteld te gaan worden. Aan jezelf, in relatie met jezelf en de mensen om je heen die je lief zijn. Zo geef je je leven liefdevol, helder en met plezier vorm.

 

Voor wie is kernverhaal?

Kernverhaal

 

Kernverhaal is voor jou als jij

* Nieuwsgierig bent welke verhalen er achter jouw acties schuil gaan en een nieuw verhaal wilt schrijven voor je gezin of bedrijf.

* Hardop je kloppende verhaal wilt vertellen, met dat wat jou te doen staat om met plezier deel te nemen aan je leven.

* Een lang gekoesterde droom wilt waarmaken met de ideëen en verhalen die je met je meedraagt. Als je wilt weten hoe je dat kunt doen.

* Hunkert naar verbinding met je kind en diep van binnen weet dat de ervaringen uit je kindertijd jouw relatie met je kind je in de weg staan. Als je een nieuw verhaal wilt schrijven voor jullie relatie en je gezin voor de komende 4 seizoenen.

* De relatie met je ouders een nieuw, simpel en liefdevol verhaal toeschrijft en dat verhaal in de toekomst wilt leven.

* Ruimte èn een plan wilt maken je kwaliteiten, genius en liefde in relatie met anderen vorm te geven. 

 

 

Wat brengt kernverhaal

Kernverhaal

 

Kernverhaal geeft je een schrijfretraite bij je thuis waarbij je zelf schrijft, meer rust, in bad gaat, extra slaapt, thee zet, koffie drinkt en taart eet op momenten dat het jou uitkomt. Je gebruikt schrijven en schrijfoefeningen als instrument om om te gaan met gevoelens, gedachten, acties en trauma waaruit je gevoelens voortkomen. Het is een mini-vakantie aan zee en geeft je een liefdevol verhaal voor je toekomst.

Door je verhalen stem te geven ontstaat er helderheid wat je volgende, plezierige stappen zijn. Dat helpt in je relatie met jezelf, kind, geliefde en bedrijf. Je ontvangt mijn intensieve begeleiding je verhaal te vertellen en schrijven, of vorm te geven op een manier die jou past, + te leven met de mensen die je lief zijn. Enjoy that wave!

 

“Thank you!! Thanks for the best gift I could have asked for! Your listening ear was balm for my soul.” Jen, februari 2018

 

 

 

 

Je investering is €1500,- (vrij van btw).

 

Na je betaling ontvang je direct een aantal liefdevolle vragen en oefeningen, die je vooraf helpen de relatie met je verlangens en verhalen te versterken.

 

 

 

Als je vragen hebt, schrijf me gerust.

 

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

 

 

 

“Er zijn zóóó veel kwartjes bij me gevallen. Mijn verhaal hangt nu bij mijn bureau met daarnaast een daarop opgebouwde, vernieuwde website, kalender en mediaplanning. OMG you made that happen. Ik weet nog steeds niet wat er gebeurde, maar het voelde als pure magie”. Jennifer van Balkom, LifeEngineer, januari 2017

 

“Op het moment dat 2017 op haar einde liep en goede voornemens voorbij vlogen, moest ik, weer eens, veel aan je denken. Marianne, wat ben ik dankbaar voor wat je me hebt laten inzien het afgelopen jaar tijdens onze twee strandwandelingen en ons online coachcontact. Het heeft me zoveel lichter, krachtiger en mooier gemaakt. Mijn intentie voor 2018 is dan ook dat voortzetten.” Lotte, januari 2018

 

“Alsof er een knop is omgegaan. Van de focus op wat naar was, naar richting op wat er wel is.” Margreeth, oktober 2017

 

“Ik ben heel blij dat ik Marianne heb geschreven en met haar op pad ben gegaan. Ik heb erkenning, herkenning en vertrouwen gevonden en nu een stevig fundament gebouwd. Ik kan mijn verhaal op waarde schatten en durf de sprong naar het ondernemerschap te wagen. Dank je wel Marianne, dat je me hebt laten zien dat mijn plezier en leven me altijd de weg wijst en dat ik kan vertrouwen op wat er is en wat er nog komt.” Irene, januari 2018

 

 

Na ons gesprek op het strand is er veel gebeurd. Ik ben gaan schrijven, veel gaan schrijven. Dit heeft iets in mij los gemaakt. Ik durf mijn onzekerheid nu aan te gaan. Het voelt alsof ik iets heb afgesloten en zo verder kon. Er ontstond plotseling ruimte en tijd voor nieuwe dingen. Mijn reis alleen naar NYC was ge-wel-dig! Het gaf mij zoveel kracht. Mijn omgeving merkt de verandering ìn mij. Ook dat is zo fijn. Ik lach en geniet weer, kan mijn rust pakken. Ik ben nieuwe uitdagingen aangegaan, lees en schrijf en maak nieuwe plannen voor het komende half jaar.” Tab, 7 juli 2018

 

2018 © Marianne