Voed bij het Vuur

Voed bij het Vuur

 

Verwarm je voor 1 dag bij het vuur en voed van binnenuit. Geef jezelf ontspanning, veiligheid, plezier, zachtheid, stilte en vertrouwen om je favoriete project voor je bedrijf een stap verder te brengen.

 

 

Voed bij het vuur

Voed bij het Vuur

 

Voed bij het vuur is een hartverwarmende dag om je favoriete project een stap verder te brengen.

 

VRIJDAG 10 januari 2020

 

De dag bevat een opening en een afsluiting bij het vuur met elkaar als groep en heeft alle ruimte om alleen, samen of met 1-op-1 support aan je project te werken.

Vorm

Voed bij het Vuur

 

Deze dag is geen shortcut of een schrijf je boek in 1 dag. Je hoeft je niet op te jagen, je ontvangt geen training of stappenplan, je laat de angst en haast achter je. We oefenen ons in je creativiteit te voeden om je project een stap verder te brengen.

We weten namelijk allebei dat een idee / van vormloosheid naar vorm brengen / fasen kent, waarin gevoelens van hoop, nieuwsgierigheid, verheugen, liefde en enthousiasme als ook van angst voor het onbekende, onzekerheid, angst om te falen of niet goed genoeg te zijn en wanhoop zich laten zien en voelen.

Het kan een nieuw idee zijn waarvoor je een intentie wilt smeden, een project dat al jaren bij je aan de deur klopt en waarvoor je nog niet open durfde te doen of een project dat bijna af is en nu naar de mensen gebracht mag worden voor wie het van enorme waarde zal zijn.

Neem je camera, je te lezen boeken, teken- en schildermaterialen of lievelingspen mee.

Of neem je videoverhalen, je jaarplanning 2020, hoofdstukken van het boek dat door jou geschreven wil worden of je bedrijfsidee mee en gebruik deze delicate, toegewijde uren – weg van alles wat je wilt en moet – aan jezelf, je project en creativiteit.

 

Iets houdt je tegen

Voed bij het Vuur

 

Je zult genieten van deze dag als je weet dat je prachtige ideeën bij je draagt en je genius, talenten, ervaringen en kwaliteiten in je draagt om het te DOEN, wat het idee van je vraagt.

Je weet ook dat te midden van je leven jouw idee niet de eerste prioriteit is geweest.

Iets houdt je tegen.

Voordat het idee bij een ander aanklopt, voel jij dat het NU tijd is, een eerste stap te maken en JA te zeggen, tegen je verlangens.

Het samen zijn zorgt voor hartverwarmende ontmoetingen. Het zal je support geven, zodat nieuwe, speelse ideeën en creaties zich aan je zullen laten zien en vorm kunnen krijgen.

Het vuur mag door je aangestoken worden en brandend gehouden worden, binnen bij de kachel, buiten bij de vuurkorf. Dit is het creatieve proces, het pad dat je maakt door het stap voor stap te bewandelen. Met een deken op je schoot of een duik de diepte in. 

Het vuur flakkert, dooft, raast, houdt je warm, brandt geduldig en wacht tot jij thuiskomt bij de wijsheid en creativiteit die je in je draagt.

 

Wanneer

Voed bij het Vuur

 

We komen op vrijdag 10 januari 2020 in de ochtend 9.30 uur samen en starten met koffie, thee en (verjaardags-)taart in Gastenverblijf de Smid in Grootschermer.

We hebben een lichte lunch rond het middaguur en ronden om 14 uur af met thee. We starten precies 10 uur. Of zo: 9.30-14.00 uur

 

De dag

Voed bij het Vuur

 

Dit is een hartverwarmende dag, op een intieme plek om jezelf en je creatieve werk ruimte te bieden, heerlijk te drinken en eten, met je rode sloffen bij het vuur, bij de uitgestrektheid van het landschap van de polder.

Het vinden van je idee, verlangen of project past zo mooi in deze periode van het jaar. Tussen 4 januari en 4 februari mag een nieuw begin gemaakt worden, als een onzichtbare, nieuwe kiem. Net als in de natuur.

 

Je ontvangt:

* Een dag om je creatieve werk lief te hebben en te maken, in een intieme groep van 2 tot 6 vrouwen.

* Je ervaart vertrouwen en focus het werk in stilte te doen, je project lief te hebben, vanuit speelsheid, harmonie, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Je kunt in alle eenvoud en liefde aan je project werken, stap voor stap. Dat wat jij te doen hebt en wilt brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

* Er is vooraf en tijdens de dag koffie met warme melk, verse thee en water en ik bak weer appeltaart. Er is een lokale, lichte lunch, alles inclusief, vegetarisch, vegan, wat je wensen ook zijn. 

* Creatieve inzichten en technieken die je helpen in het proces om je creatie vorm te geven.

* 1 oefening die je helpt steeds weer helderheid te krijgen bij troebel water en zo je creativiteit voor je project te laten stromen.

 

In de tijd vóór en 1 maand na deze dag ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen.

 

 

De plek

Voed bij het Vuur

 

Op deze warme, intieme, sfeervolle plek, kun je je warmen bij het vuur.

Je kunt kiezen aan de ronde tafel bij de keuken, op een stoel bij de kachel, of liggend op bed met uitzicht over de polder samen te werken.

Je mag de kachel binnen of buiten stoken of eindeloos uit het raam kijken over de weidse polder, dat mag ook.

 

Je bent vrij om / na de opening / er op uit te trekken langs de met riet omrande autoluwe dijk, buiten te zitten bij het vuur met de vragen die er voor je leven, op zoek te gaan naar inspiratie, ideeën, creatieve oplossingen en terug te komen voor een 1-op-1 mentorgesprek met Marianne, een gesprek met je project of bedrijf. Vertrouw jezelf en creëer.

 

Je kunt er eenvoudig komen door op je fiets of in je auto te stappen en je mee te laten voeren door de inspirerende natuur van de Eilandspolder, dichtbij Alkmaar.

 

  • Reistijd vanuit Amsterdam en Haarlem: 37 minuten met de auto.
  • Reistijd vanuit Alkmaar: 16 minuten met de auto.
  • Reistijd vanuit Hilversum: 52 minuten met de auto. 

 

INSCHRIJVING

Voed bij het Vuur

 

 

De inschrijving is GESLOTEN.

Alle plekken zijn bij de voorinschrijving begin december 2019 gevuld.

Om dit te vieren kweek ik een appelboom en plant deze – op een nog te vinden stuk land – voor iedere inschrijving. 

In januari 2020 opent de inschrijving voor de creatiecirkel, een 6 maanden Mastermind, als jij de intentie hebt het idee dat bij jou aanklopt, te willen MAKEN, voltooien en brengen naar de mensen die het lief zullen hebben en daarbij significante support wilt ontvangen. Wil je weten als de voorinschrijving opent, laat hier je mooiste e-mailadres achter. 

 

 

 

Het aantal plekken is beperkt op deze intieme plek. Als de 6 plekken gevuld zijn sluit de voorinschrijving.

 

Als je wilt blijven slapen naderhand, dat kan. Er is in het huis 1 waanzinnig bed met ontbijt, daar ben je welkom. De inschrijving voor de overnachting is gesloten.

 

 

 

Hoe deze dag is ontstaan

Voed bij het Vuur

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor ondernemers, moeder van 2 kinderen van 12 en 11 jaar.

Vrouw van mijn geliefde, dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, vriendin in ware vriendschappen.

Als kind groeide ik op in een groen landschap op een grote boerderij, vol dieren en natuur en schaatste ik op de sloten door de weilanden door. Naast dat ik zeeliefhebber ben, is dit landschap onder zeeniveau me lief.

 

De essentie van mijn werk van de afgelopen 25 jaar is verbinding, empathie en het vormen van goede relaties. Voor ouder en kind, geliefden en visievolle vakgenoten en creatieve ondernemers met hun project en bedrijf.

Vrouwen die graag ´iets´ willen maken voor de mensen met wie zij werken, in de vorm van een waardevol project en werk.

Een goede relatie kent kwaliteiten, zoals liefde, nieuwsgierigheid, bereidheid, communicatie, speelsheid en nog zo veel meer.

Op het moment dat het me helder werd dat er een enorme overlap is tussen de soevereine relatie die je kunt vormgeven met je kind EN met je project of je bedrijf, stapte ik in mijn wereld van mentorschap.

Deze dag in de polder is ontstaan vanuit mijn verlangen ruimte voor je te bieden het werk te DOEN, de relatie vormgeven met je project of bedrijf, vanuit creativiteit, zonder schuld, schaamte, afleiding en machteloosheid. Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt maken wat zo belangrijk is voor jou EN de mensen om je heen, in een veilige container.

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je project vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken en focus brengen op wat echt belangrijk voor je is, in de wereld om je heen.

 

Als je wacht op het moment dat je inspiratie hebt of je goed voelt om aan je project te werken, onthoud je jezelf – en je project – waar je naar hunkert. Alles wat je nodig hebt is een container waarin je je veilig voelt, waarin je aan je project wilt werken en zo de volgende stappen helder zet.

 

Wat ons roept op deze plek zijn de vogels in de ecologie waarin zij leven. Dat wat jou roept is als eerste dat wat jou plezier geeft, juist als je lichaam moe voelt en je zuinig wilt zijn met je energie. Dat waar jij nieuwsgierig naar bent, waar je je op verheugt het te onderzoeken. 

 

We voeden ons deze dag, door het werk stap voor stap met liefde te doen, met inspiratie, verbinding, eenvoud en plezier.

 

Trust yourself en voed.

 

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

 

© copyright, 2019-2024

 

Wat een cadeau, in een inspirerende omgeving. Tijd en ruimte geven aan jezelf, met prikkelende en zeer toegankelijke oefeningen. Voor iedereen een mooie kans en gelegenheid om weer helder te krijgen, wat voor jou op dit moment belangrijk is. Alle ingrediënten zitten er in, om na deze dag de flow te voelen. Een echte energy boost!

Barbara Duque

 

“De begeleiding van Marianne bij Voed aan Zee is heel rustig en doeltreffend. Ze weet precies naar boven te halen wat ik zelf niet zag, maar wel ergens voelde. Dat ik meer met mijn gevoel mag werken. 

Dat wie ik ben, zo verbonden is met mijn onderneming wist ik wel. Maar Marianne liet me met mooie oefeningen nog beter zien waar ik mezelf hinderde.

De oefening had een diepe uitwerking. Het ging meer stromen in mij. Voor mij werd duidelijk hoeveel waarde mijn infographictrainingen hebben. Dankjewel!”.

 

Miranda Nell

Illustrator & Infographictrainer

mirandanell.nl

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, plan je gesprek met me indoor me hier te schrijven. Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven. Ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

 

© copyrigth 2019-2024

VOORWAARDEN

Voor deze creatieve dag, net als bij mijn mentorschap, coaching en programma’s, ontvang je geen terugbetaling.