Voed en floreer

Voed en floreer

Vanaf 14 oktober 2022 start Voed en Floreer – het 9-maanden-programma!

 

Plaats je creativiteit, levendigheid, plezier, blijdschap en heelheid in het midden van je leven en (creatieve) werk.

 

Voed en Floreer – het programma © is er voor mensen met een kind met een hoge behoefte aan support. De focus is niet op je kind, maar op jou. Dit programma is voor jou als je wilt leren een voedend en florerend leven en (creatief) werk vorm te geven, inclusief jezelf, inclusief je gaven en talenten, inclusief je gezin.

 

 

Dit programma is voor iedereen met een kind met een hoge behoefte aan support of een kind dat heel veel liefde, tijd en aandacht van je vraagt. Er mag een diagnose of syndroom bij je kind gesteld zijn, liever zie ik je kind als geheel. Een kind met mogelijkheden, kwaliteiten, uitdagingen, angsten, verlangens en behoeften. Een kind met een fysiek lichaam, brein, hart en een ziel. Net als jij.

Als je je herkent in dat je de behoeften van je kind(-eren) en anderen op je schouders draagt en je je graag gezien, gedragen, gesteund, gehoord en begrepen voelt, meer ruimte wilt maken voor jou, krachtige keuzes wilt leren maken, meer dan genoeg ruimte wilt hebben voor je creativiteit en werk te midden van je gezin, zonder jezelf uit te putten en door te gaan op wilskracht, ik denk dat er hier iets voor je is.

 

Dit programma is niet voor iedereen, je ontvangt geen snelle of kant en klare oplossingen. Het programma vraagt je speelse bereidheid de verandering in je leven te brengen waar je naar verlangt, bezield, in co-creatie.

In 6 tot 9 modules ontvang je het fundament van mijn zielswerk, expertise vanuit mijn methodologie, ervaring, gidsende begeleiding, als mijn ogen òp en liefde voor jouw werk. We wandelen als eerste naar de plek over de duinen waar je kunt leunen in de duinen, koffie ontvangt of thee, om te voelen en een eerste ontwerp te maken van de grote visie voor je leven en je (creatieve) werk.

 

Op dit moment bouw ik aan een nieuwe plek waar ik je welkom kan heten in de wereld van mijn bedrijf.

 

In de tussentijd ben ik heel blij je te laten weten dat de voorinschrijving voor de eerste live ronde van het 9 maanden-programma OPEN is.

 

 

Je ontvangt in Voed en Floreer

Voed en floreer

 

Je ontvangt in Voed en Floreer – het 9 maanden programma, als je je nu opgeeft:

* 21 online groepsbijeenkomsten van 1 uur met mij, via zoom.

Voor elke van de 6 tot 9 modules:

* 1 werkblad met reflecterende vragen;

* 1 audio met visualisatie en meditatie;

* 1 oefening, voor het cultiveren van plezier, vreugde, steun, overvloed, veiligheid, rust, liefde, avontuur, creativiteit, soevereiniteit en nog zoveel meer.

* wekelijkse check-ins om je te helpen focus te brengen op plezier en vreugde in onze dagelijkse leven en (creatieve) werk.

 

We wandelen door een landschap.

We beginnen in oktober bij de urgente, praktische en emotionele behoeften van jou en je gezin en je (creatieve) werk. We ontwerpen en bouwen in de tijd die voor ons ligt het fundament voor een leven en (creatief) werk, inclusief jezelf, inclusief je gaven, talenten. In de ruimte en met de energie die vrij komt, werk je aan je intentie voor je (creatieve) project, in co-creatie. Uitgenodigd en voortgetrokken door je grote droom voor het leven dat je toebehoort.

We ontmoeten elkaar één tot drie keer per maand. Onze online bijeenkomsten zijn gepland op vrijdag- en maandagochtend, vanaf 14 oktober 2022 10-11 uur. 

Je hebt toegang tot onze online gesprekken via Zoom.

Je hoeft niet live aanwezig te zijn of je camera aan te zetten als je dat niet wilt. Het mag wel, we zien je graag. Je ontvangt toegang tot de audio-opname van alle opnames.

Je bent uitgenodigd voor onze online forum (geen social media) waar je wekelijks je intenties voor je leven en werk kunt delen. Een online huis vol wijsheid, voor de tijd van Voed en Floreer. Ons forum sluit op 2 juli 2023.

 

Wil je wachten op de nieuwe plek waar ik je welkom mag heten? Doe dat.

 

Weet je al dat je er graag bij wilt zijn, geef je me nu vast op voor deze prachtige ervaring en neem je ruimte in.

In juli en augustus 2022 kun je me ook schrijven, als je er graag bij wilt zijn, dan reserveer ik met liefde je plek. Vertel me je verhalen en wat je van me nodig hebt om op reis met me te gaan, zij aan zij.

Prijs

 

 

Als je een zacht fluisterende of enthousiaste JA voelt voor deze geweldige ervaring, schrijf je in via de knoppen hieronder door je eenmalige bedrag te kiezen van €2.225,- (vrij van btw) of te betalen in 3 gelijke delen voor €750,- (vrij van btw) (nu, 11 januari en 11 april 2023).

 

 

 

of

 

Na je betaling ontvang je een superblije persoonlijk ingesproken boodschap van mij. Je hoort alle details van me, we stemmen af en je ontvangt enkele weken voordat we starten je reisgids.

 

Had ik al gezegd dat ik ben heel blij ben je nu uit te nodigen? Ik hoop dat je met ons meedoet met deze unieke live ronde van Voed en Floreer. Start 14 oktober 2022.

Schrijf me met al je vragen of als je graag een kennismakingsgesprek wilt plannen, dat doe je HIER.

 

Alle informatie die nu nog niet op deze plek te vinden is, ontvang in onze telefonische kennismaking.

 

Duik naar je verlangens in het jaar dat voor je ligt.

Maak de visie en verhalen voor je gezin en een leven en werk, inclusief jezelf.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

 

 

 

 

Voorwaarden

 

Voor dit 9 maandenprogramma, net als bij mijn mentorpakketten en mastermind, ontvang je geen terugbetaling.

Van de online samenkomsten ontvang je een opname, je 1-op-1 geplande data kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 30 dagen besteden.