Voed aan zee

 

Verlaat voor 1 dag je wereld en voed jezelf met rust, inspiratie, eenvoud, plezier en vertrouwen om je levendige project een stap verder te brengen.

Voed aan zee

 

 

Voed aan zee is een dag om je favoriete project een stap verder te brengen. In het magische landschap van de zee neem je de tijd in alle eenvoud te werken aan jouw project.

 

 

VRIJDAG 10 september 2021

 

 

De dag bevat een opening en een afsluiting met elkaar als intieme groep en heeft alle ruimte om alleen, samen of met 1-op-1 support aan je project te werken.

 

 

Wat voor dag is dit?

Voed aan zee

 

 

Deze dag is geen shortcut of een schrijf je boek in 1 dag. Je hoeft je niet op te jagen, je ontvangt geen training of stappenplan, je laat de angst en haast achter je.  

We oefenen in je creativiteit te voeden om je project een stap verder te brengen.

We weten namelijk allebei dat een idee / van vormloosheid naar vorm brengen / fasen kent, waarin gevoelens van hoop, nieuwsgierigheid, verheugen, liefde en enthousiasme als ook van angst voor het onbekende, onzekerheid, angst om te falen of niet goed genoeg te zijn en wanhoop zich laten zien en voelen.

Het kan een nieuw idee zijn waarvoor je een intentie wilt vormgeven, een project dat al jaren bij je aan de deur klopt en waarvoor je nog niet open durfde te doen. Of een project dat bijna af is en nu naar de mensen gebracht mag worden voor wie het van enorme waarde zal zijn.

 

Voed aan zee

 

Neem je camera, je te lezen boeken, teken- en schildermaterialen of lievelingspen mee.

Of neem je verhalen, scenes, je planning voor 2021/2022, je curriculum voor je nieuwe online programma, je salespage, de hoofdstukken van het boek dat door jou geschreven wil worden of je bedrijfsidee mee.

Gebruik deze delicate, toegewijde uren – weg van alles wat je wilt en moet – aan jezelf, je project en creativiteit.

De zee luistert met ons mee in dit proces, het pad dat je maakt door het stap voor stap te bewandelen. Wandelend met blote voeten of een diepe duik in de zee. Neem dan je bikini en handdoek mee.

De zee ruist, raast of golft geduldig en wacht tot jij thuiskomt bij de wijsheid en creativiteit die je in je draagt.

We voeden ons deze dag, op je retraite, door het werk stap voor stap met liefde te doen, met inspiratie, verbinding, eenvoud en plezier.

Wat houdt je tegen?

Voed aan zee

 

Je zult genieten van deze dag als je weet dat je prachtige ideeën bij je draagt en je genius, talenten, ervaringen en kwaliteiten in je draagt om het te DOEN, wat het idee van je vraagt.

Je weet ook dat te midden van je leven, de pandemie en het onrecht dat pijnlijk duidelijk wordt, jouw idee niet de eerste prioriteit is geweest.

Iets houdt je tegen.

Voordat het idee bij een ander aanklopt, voel jij dat het NU tijd is, een eerste en volgende stap te maken en JA te zeggen, tegen je verlangens. Ook al vind je het spannend te gaan staan voor wat je wilt creëren, hou je niet van groepen en voelt het zó spannend jezelf te laten zien.

Op deze dag is er ruimte een stap te zetten, zodat jouw idee vorm kan krijgen. Als jij je tijd geeft, zullen je nieuwe ideeën en creaties zich aan je laten zien en vorm kunnen krijgen. Moeiteloos, als je wilt.

 

 

Wannneer?

 

We komen op vrijdag 10 september 2021 in de ochtend 9.30 uur in de buitenlucht samen.

We starten met de opening, gevolgd door koffie, thee en taart bij strandtent Noorderlicht in Bergen aan Zee.

We hebben een lichte lunch rond het middaguur. Buiten!

Je kunt zelf aan een tafel eten, of met 1 andere vrouw uit onze groep. Rond 14 uur sluiten we af met thee, ginger beer of verse jus.

We starten precies 10 uur. Of zo: 9.30-14.00 uur

 

De dag

Voed aan zee

 

Dit is een retraite van 1 dag, op een zilte plek om jezelf en je creatieve werk ruimte te bieden, heerlijk te drinken en eten, met je voeten in het zand, bij de uitgestrektheid van het landschap van de zee.

Je ontvangt:

* Een dag om je creatieve werk lief te hebben en te maken, in een intieme groep vrouwen.

* Je ervaart vertrouwen en focus het werk in stilte te doen, je project lief te hebben, vanuit speelsheid, harmonie, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Je kunt in alle eenvoud en liefde aan je project werken, stap voor stap. Dat wat jij te doen hebt en wilt brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

* Heerlijke koffie, thee, lunch en drinken, alles inclusief, van de kaart, wat je wensen ook zijn.

* Creatieve inzichten en technieken die je helpen in het proces om je creatie vorm te geven.

* 1 oefening die je helpt steeds weer helderheid te krijgen bij troebel water en zo je creativiteit voor je project te laten stromen.

 

In de tijd vóór en 1 maand na je retraite ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen.

 

DE PLEK

Voed aan zee

 

Met je voeten in het zand kun je kiezen aan een lange, stille tafel te werken bij Noorderlicht, in Bergen aan Zee.

Je bent ook vrij om / na de opening / er op uit te trekken en te strandjutten naar inspiratie, ideeën, creatieve oplossingen, te zitten of zwemmen met de vragen die er voor je leven en terug te komen voor een 1-op-1 mentorgesprek met Marianne, een gesprek met je project of bedrijf. Vertrouw jezelf en creëer.

 

Prijs

Voed aan zee

 

 

Je investering is €250,- (vrij van btw).

 

 

De inschrijving voor 2021 is gesloten. Er is ruimte mee te gaan met de SURFTRIP, we starten 20 september 2021. Pak je golf hier. 

 

HOE DEZE DAG IS ONTSTAAN

Voed aan zee

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor createieve sensitievelingen, moeder van 2 kinderen van 14 en 12 jaar.

Ik leef met mijn geliefde en onze 2 kinderen, ben dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, vriendin in ware vriendschappen.

 

Ruim 25 jaar hielp ik, als orthopedagoog in het onderwijs en zorg, gezinnen en scholen enorme transformaties te maken.

 

10 jaar geleden zei ik JA zei tegen mijn bedrijf en ik ging vorm geven wat me zo dierbaar is: mijn leven, mijn bedrijf en de wijze waarop ik in relatie ben met mijn wereld.

 

Dat is vooral mijn kunst en wat ik hier graag kom brengen, kom surfen.

 

Nu werk ik met sensitieve, creatieve, visievolle vrouwen.

 

Vrouwen die graag ´iets´ willen maken voor de mensen met wie zij werken, in de vorm van een waardevol project en werk.

 

Vrouwen die een goede relatie met hun kinderen willen vormgeven EN willen maken wat zo belangrijk voor hun is. Haar kunst maken, in een wereld die werkt voor iedereen.

 

De belangrijkste manier waarop ik dit doe is door 1-op-1 mentorschap, door de 9-weekse Surfrtip – een Mastermind, het maken en lesgeven van transformerende programma’s, te schrijven en door zo liefdevol te leven als ik kan, met hart en ziel.

 

Ik geloof dat we hier zijn om onze menselijkheid te ervaren, om onze gaven, uitdagingen en persoonlijkheid te omarmen. Geankerd, hier en nu.

 

Werken met jezelf, te midden van de chaos en schoonheid.

 

Deze dag op het strand is ontstaan vanuit mijn verlangen ruimte voor je te bieden het werk te MAKEN, als eerste door de relatie vorm te geven met je project of bedrijf, vanuit creativiteit, zonder schuld, schaamte, afleiding en machteloosheid.

 

Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt doen wat zo belangrijk voor je is EN voor de mensen om je heen, in een veilige container.

 

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je project vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

 

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken en focus brengen op wat echt belangrijk voor je is, in de wereld om je heen die voor iedereen werkt.

 

Voed aan zee

 

“Ik heb geleerd de essentie te vinden, om het eenvoudig te houden om te weten wat klopt.”

 

Meike Hamelink Gompen

Voed aan zee

 

“Dank je wel, Marianne, voor een mooie Voed aan Zee dag! Ik heb genoten van de prachtige locatie, de fijne gesprekken en het lekkere eten. Ik ben een stap verder gekomen met Studio Levenskracht; dat was mijn doel en dat maakt me blij.”

 

Tirza Meij

Voed aan zee

 

“Dank voor Voed aan Zee. Het was zo’n fijne ochtend en middag, op een fijne plek. Met zon, wind en prachtige golven van de zee.

Er helemaal mogen zijn met vrouwen in een cirkel voelt erg fijn. Door te schrijven en tekenen, voor mezelf en met mezelf, bracht de dag me helderheid hoe ik mijn leven kan vormgeven en mag kiezen voor wat ik wil, als een natuurlijk proces.

Voed aan zee is een cadeau om aan jezelf te geven; te zijn en werken aan je project. Support vragen als je dat wilt, tot rust en ontspanning komen en voelen dat alles goed is. De rust en natuur helpen je. Liefde en acceptatie voelen in de natuur voelt zo rijk.”

 

Sarah

Voed aan zee

 

“Het groeien en richten geven aan mijn verlangens is gevoed door de inzchten die ik heb ontvangen de afgelopen tijd. Dank je wel voor Voed aan Zee”.  

Nuri

Voed aan zee

 

¨Voed aan zee met Marianne is een dag waarin je helderheid creëert voor jezelf en je creatieve project of bedrijf. Marianne helpt je om weer vertrouwen te vinden zodat je de volgende stappen kunt gaan zetten die nodig zijn voor jou. In mijn geval voor mijn gezin en bedrijf.

De oefeningen en tips hebben me veel nieuwe inzichten gegeven die ervoor zorgen dat ik meer vanuit eenvoud aan mijn projecten kan werken.

Oh, en wat is het genieten om te werken met je blote voeten in het zand en ondertussen te luisteren naar het ruisen van de golven en de wind!

Ik ben heel erg dankbaar en blij dat ik mezelf én m´n bedrijf deze dag cadeau heb gedaan en dat ik de support van Marianne mag ontvangen.¨

 

Laurien Baart

Voed aan zee

 

“De begeleiding van Marianne is heel rustig en doeltreffend. Ze weet precies naar boven te halen wat ik zelf niet zag, maar wel ergens voelde. Dat ik meer met mijn gevoel mag werken. 

Dat wie ik ben, zo verbonden is met mijn onderneming wist ik wel. Maar Marianne liet me met mooie energetische oefeningen nog beter zien waar ik mezelf hinderde.

De oefening had een diepe uitwerking. Het ging meer stromen in mij. Voor mij werd duidelijk hoeveel waarde mijn infographictrainingen hebben. Dankjewel! En zo fijn aan het strand te zijn. Dat gaf een extra dimensie”.

 

Miranda Nell

 

Voed waarvan je houdt

Voed aan zee

 

Als je wacht op het moment dat je inspiratie hebt of je goed voelt om aan je project te werken, onthoud je jezelf – en je project – waar je naar hunkert.

Alles wat je nodig hebt is een container waarin je je veilig voelt, waarin je aan je project wilt werken en zo de volgende stappen helder zet.

Wat ons roept op deze plek is de zee, de golven, de wind, zout op je lippen, zand in je haar.

Dat wat jou roept is als eerste dat wat jou plezier geeft, juist als je lichaam moe voelt, je niet weet waar je in deze tijd moet beginnen en je zuinig wilt zijn met je energie. Dat waar jij nieuwsgierig naar bent, waar je van houdt en waar je je op verheugt het te onderzoeken. 

We voeden ons deze dag, door het werk stap voor stap met liefde te doen, met inspiratie, verbinding, eenvoud en plezier.

 

Trust yourself en voed waarvan je houdt.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright, 2021-2026

Voorwaarden

 

Voor VOED aan ZEE, net als bij mijn programma’s, mijn mentorschap en SURFRTIP, ontvang je geen terugbetaling.

 

Om voor onze gezondheid te zorgen, volg ik de richtlijnen van mijn bedrijf, het RIVM en Noorderlicht. Bij verkoudheid, koorst, benauwdheid of hoesten – en daardoor je afwezigheid – zullen we een nieuw (online) moment plannen, zodat jij 1 dag aan je favoriete project kunt werken en mijn support ontvangt.