Surftrip

Surftrip

 

 

Surf op de golven van de zee van het creatieve proces, door het werk te maken. Vanuit een diepe liefde voor je creatieve werk, je leven, gezin, werk, studio, praktijk, atelier, bedrijf en de wereld om je heen.

Hunker

 

Nu je verlangt naar steun om je project tot vorm te brengen, dit is je surftrip.

De creatieve groepssamenkomsten is een 9-weekse hart en ziel mastermind voor sensitieve creatievelingen.

 

Je bent welkom:

 

in het begin van 2021

We weten namelijke allebei dat als je werkt MET jezelf – je gaven en talenten – en echt houdt van wat je maakt en doet, je opgetild wordt door de golven.

 

 

WAT VOOR MASTERMIND IS DIT?

Surftrip

 

Dit is een online mastermind, surfend op de golven van de zee, met of zonder board, om je creatieve werk te maken. Met hart en ziel.

In 9 weken ontvang je alle support die je nodig hebt – binnen een heldere structuur en veilige container – waarin je het werk kunt doen, liefhebben en verder te laten groeien dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

Je ontvangt:

* 8 online wekelijkse groepsmentorgesprekken met mij via Zoom (de tijden en dag leggen we vast met onze intieme groep met 2 tot 6 hongerige, creatieve vrouwen).

* wekelijkse check-ins om je te helpen zicht op je horizon te houden en je voeten te vertrouwen bij de stappen die je zet.

* Alle support die je nodig hebt, via ons online forum (geen social media), onze veilige haven waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn 1-op-1 support ontvangt.

Hier deel je jouw ervaringen, vragen over het creatieve proces, inhoud en voortgang van je project en ontvang je alle support en relevante kennis om de volgende stappen in je creatieproces te kunnen zetten.

* Je ontvangt mijn expertise, ervaring, mijn gidsende begeleiding, blauwdrukken waar nodig en oefeningen 1-op-1 voor jou, mijn ogen op je werk, mijn liefde voor jouw werk en je krijgt de steun en input van de intieme groep van toegewijde vrouwen op hetzelfde pad als jij. Vrouwen vol hoop en waardering, om bij te dragen aan een wereld die rechtvaardiger, liefdevoller en bewoonbaar is voor iedereen.

 

Toewijding

Surftrip

 

In de tijd dat we samenwerken ben ik dicht bij je, is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen in het forum & mijn support in de groep 1-op-1 te ontvangen.

De inzichten en oefeningen die je ontvangt, sluiten aan op de vragen en verlangens die er bij je leven. Het helpt je direct in het versterken van de relatie met je project, zodat je met plezier de volgende stappen met helderheid kunt zetten.

Samen transformeren we de patronen die je tegenhouden je project te maken of naar de mensen die het lief zullen hebben en duiken we de diepte in met jouw kwaliteiten en gaven – te midden van wat je gezin van je vraagt – zodat je die volop kunt ervaren, uiten en geven aan jouw creatieve werk, leven, community en de wereld.

Het is geen mastermind voor beginners. Het vraagt je speelse motivatie het werk met liefde en toewijding te doen en je bereidheid er met rust, eenvoud en plezier te zijn voor de andere sensitieve, creatieve vrouwen in de groep.

Je zult je gesteund en enthousiast voelen bij het met hart en ziel maken en groeien – in een nieuwe relatie met je creatieve project.

 

 

Prijs

 

 

Je investering is €877,- of €297,- in 3 gelijke delen (vrij van btw).

Als je je geroepen voelt te gaan staan voor wat je wilt maken, te midden van de chaos, meld je hier aan voor de lijst voor een vroege aankondiging.

 

Ik stuur je een e-brief met details, zodra de data bekend zijn. Je zult de eerste zijn die een uitnodiging ontvangt om je aan te melden voor de Surftrip – je hart en ziel mastermind. 

 

 

Na je inschrijving gaan we op pad. Je laat me je voorkeursdagdelen weten voor je wekelijkse groepsmentorgesprekken (8) en ontvangt toegang tot ons online forum en surfgids in de week dat we starten.

 

 

HOE DEZE MASTERMIND IS ONTSTAAN

Surftrip

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor vakgenoten en creatieve ondernemers, moeder van 2 kinderen van 13 en 12 jaar.

Ik leef met mijn geliefde en onze 2 kinderen, ben dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, vriendin in ware vriendschappen.

Net als mijn twee kinderen zich gezien, gehoord en begrepen willen voelen, wil mijn creatieve deel gekend worden. Deel zijn in mijn leven, zodat er iets nieuws ontstaat. Ik hou eindeloos van schrijven, tuinieren, zwemmen, lezen, schetsen, surfen op de golven, zonder surfboard. Meer maken met wat ik het liefste doe.

 

De creatieve groepssamenkomsten – de hart en ziel mastermind – is ontstaan vanuit mijn verlangen ruimte voor je te bieden je creativiteit een plek te geven in je leven en werk EN te MAKEN. Werken aan dat wat nu van wezenlijk belang voor je is. 9 weken in relatie met dat wat je het liefste doet. Geankerd, licht, in alle eenvoud en rust. Vanuit overflow.

Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt maken wat zo belangrijk is voor jou EN de mensen om je heen, in een veilige container.

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je project vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken, ritme brengen om je hartsverlangen te MAKEN. Het werk met liefde en rust te DOEN als het naar de mensen te brengen die het lief zullen hebben.

 

 

 

Laurien Baart laurienbaart.com

 

 

Elementen

 

Nu je denkt dat je het wel alleen kunt doen, laten we het anders doen. Je innerlijke elementen om het werk te doen en lief te hebben, geven vorm aan het succes dat je kunt ontvangen.

De energie en het momentum gecreëerd in de intieme groep vrouwen, die je met heel hun hart zullen toejuichen, zullen je steunen om te komen waar jij wilt komen. Meer geankerd en met meer focus, eenvoud, lichtheid, synthese en plezier. Dat maakt verschil, beloofd.

 

Pak je golf.

We starten begin 2021.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

Tot hier gelezen en wil je me nog heel graag spreken? Dat kan. Plan je moment met me in, dat kan hier. 

VOORWAARDEN

 

 

Voor mijn mastermind, net als bij mijn programma’s en mentorschap, ontvang je geen terugbetaling. Van de groepssamenkomsten ontvang je een opname als je onverhoopt afwezig bent, je geplande 1-op-1 datum kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 90 dagen besteden, tot uiterlijk 20 december 2020.