Partnerschap

Partnerschap

 

Groei je bedrijf, praktijk of studio met hart en ziel. Maak bezield. 

 

 

 

Hart en Ziel Partnerschap

Partnerschap

 

 

Het hart en ziel partnerschap is een 6 maanden krachtige 1-op-1 begeleiding voor emotionele support bij de groei van je creatieve bedrijf. 

 

Dit hart en ziel partnerschap is voor jou als je groei, creativiteit, stabiliteit en plezier wilt ervaren, vormgeven en delen, verlangt naar support bij de emotionele reis die je maakt en significante steun wilt bij het bezielde creatieproces.

Je bent als succesvolle, creatieve, vrouwelijke ondernemer vol hoop en toewijding, bij te dragen aan een wereld die rechtvaardiger, liefdevoller en bewoonbaar is voor iedereen.

Iets is nu niet kloppend. Je bent ambitieus, droomt en verlangt naar bezield werken, vol creativiteit, eenvoud, stabiliteit, overvloed, vrijheid en avontuur.

Als het gaat om dat wat je het allerliefste doet, bezield je mooiste werk maken èn je gezin geven wat het nodig heeft, verdwaal je. Je lijkt jezelf verloren te zijn, ergens onderweg.

Je weet dat je dingen anders mag doen, dat jij en je bedrijf nieuwe kennis, vaardigheden, structuren en support nodig hebben, om je mooiste werk, je kunst, te kunnen doen en daarmee anderen te helpen.

Je denken is sterk ontwikkeld, maar het idee dat je méér of harder moet werken om tot een verandering te komen, te midden van je leven met je kinderen, vervult je met angst.

 

 

Wat je zoekt, zoekt jou

 

De magische kracht van wat jou èn je bedrijf echt beweegt, roept je.

Je kunt dapper nieuwe wegen bewandelen, terwijl je merkt dat er iets mist.

Velen van ons hebben niet geleerd te kiezen waar en hoe we onze energie willen richten met de capaciteit en tijd die we hebben. Of hoe we ons leven met onze geliefde of ouderschap het liefste vorm willen geven, vanuit essentie.

Er zijn zoveel redenen – maatschappelijke, culturele en persoonlijke – die je schuldig laten voelen en steeds harder laten werken. Tot je uitgeput bent, slapeloze nachten hebt en geen stap meer kunt zetten. Dat is onhoudbaar.

De keuzes die je voor je reis maakt, bepalen welke aspecten van jou vorm zullen krijgen.

Visie

 

Een heldere visie, diepe toewijding, leren luisteren naar de essentie van je creaties, kiezen en visievolle actie brengen je de kwaliteiten die jij, je boek, je projecten, je bedrijf EN je gezin zullen helpen te groeien en tot bloei te komen.

Ons partnerschap vraagt je speelse motivatie je werk met liefde en diepe toewijding te doen.

Je zult jezelf beter leren kennen, heel en thuis voelen. Je brengt de verandering in je leven waar je naar verlangt. Je wenst jezelf toe wat je graag wilt, voelt je gesteund, nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is en enthousiast – in een nieuwe relatie met jezelf, je ziel en de essentie van je werk en bedrijf. Je leert werken vanuit overflow, zonder haast. Geankerd, met plezier, eenvoud, stabiliteit en soevereiniteit.

 

Dit is wat er mogelijk is in 6 maanden, en nog zoveel meer:

* Helder zijn waar je voor staat, de essentie vinden van dat wat van wezenlijk belang voor je is.

* Ontwerp, verdiep of verfijn je aanbod in co-creatie, dat wat je echt de wereld in wilt brengen.

* Voltooi het schrijven of illustreren van je (kinder-)boek of theaterstuk en geef het uit.

* Zorg voor een nieuwe, stabiele geldstroom, in lijn met de essentie, visie en waarden van je bedrijf, studio of praktijk.

* Deel je werk en heet de mensen met wie je het allerliefste wilt werken, bezield welkom in je bedrijf.

 

Creëren is een proces, geen resultaat. Dat wat je maakt komt tot leven door je persoonlijke leiderschap, toewijding, liefde en partnerschap. In relatie met dat wat je vorm wilt geven.

Er zullen zich in het proces vele kansen voordoen je verlangen naar plezier, focus, rust, passie, verdieping, verandering, empathie, compassie en toewijding vorm te geven.

 

Over Marianne

Partnerschap

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor vakgenoten en creatieve ondernemers, moeder van 2 kinderen van 14 en 13 jaar.

Het hart en ziel partnerschap is ontstaan vanuit mijn verlangen 1-op-1 ruimte voor je te bieden je bedrijf te laten groeien. Significante steun bieden, om te werken aan dat wat van wezenlijk belang voor je is.

6 maanden vormgeven in relatie met dat wat je het liefste doet. Geankerd, licht, in alle eenvoud, geduld en rust. Vanuit overflow.

Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt maken wat zo belangrijk is voor jou EN de mensen om je heen, in een veilige container.

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je verlangens vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken, ritme brengen om je hartsverlangen te MAKEN.

Zodat jij je werk met liefde en rust naar de mensen kunt brengen die het intens lief zullen hebben en zij vloeiend de betaling verzorgen.

 

 

  6 maanden samen

  Partnerschap

   

  In 6 maanden ontvang je alle support die je nodig hebt – binnen een heldere structuur en veilige container – waarin je het werk kunt doen en liefhebben.

  Je ontvangt:

  * 18 1-op-1 mentorgesprekken via Zoom.

  * wekelijkse check-ins om je te helpen zicht op je horizon te houden en je voeten te vertrouwen bij de stappen die je zet.

  * 6 maanden support, via ons online forum (geen social media). Dit is onze veilige haven, waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn tussentijdse 1-op-1 support ontvangt.

  * Je ontvangt mijn expertise, ervaring, mijn gidsende begeleiding, blauwdrukken waar nodig en oefeningen 1-op-1 voor jou, mijn ogen òp en liefde voor jouw werk.

   

  Prijs

   

  Je investering is €4.500,- of €1.525,- in 3 gelijke delen (vrij van btw).

   

   

  Plan je gesprek

  Partnerschap

   

  Richt je op de nieuwe relatie met jezelf en dat wat je graag vorm wilt geven. Dat helpt, beloofd.

   

  Alles wat je waar wilt maken, is een creatieproces. Maak het bezield. 

   

  Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

   

  Als je een verlangen voelt samen te werken, plan in alle eenvoud een gesprek met me in. We onderzoeken samen of dit is wat je nodig hebt.

  Plan nu je gesprek.

  Ik verheug me erop je binnenkort in een online gesprek via zoom te spreken, om al je vragen te beantwoorden en te ervaren of we goed bij elkaar passen.

   

  Plan je gratis gesprek voor kennismaking en support in, op een tijd die bij je past.

   

  Ja, ik spreek je graag.

   

   

  Partnerschap

  VOORWAARDEN

   

  Voor mijn partnerschap, net als bij mijn programma’s en mastermind, ontvang je geen terugbetaling.

  Van de online samenkomsten ontvang je een opname, je geplande data kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 30 dagen besteden.

   

  Ik heb geleerd de essentie te vinden, om het eenvoudig te houden om te weten wat klopt’. 

   

  Meike Hamelink Gompen

  Partnerschap

   

   

  ‘Het voelt als een diepe keuze, een diepe beweging waar ik JA tegen zeg. Ik voel heel veel plezier en mogelijkheden. Let’s do it!’

   

  Merel Miltenburg

  ’t Lighuys.nl

  Partnerschap