Floreer

Floreer

 

Haal je dromen van de plank en geef je leven en werk vorm, inclusief jezelf.

Hunker

Floreer

 

Nu je verlangt naar significante 1-op-1 steun, welkom bij FLOREER.

Floreer is een krachtig 1-op-1 partnerschap voor creatieve ondernemers en vrouwen met een kind met een hoge behoefte aan steun, die willen leren een voedend en florerend leven en werk vorm te geven, inclusief zichzelf, inclusief hun gaven en talenten.

 

Je bent welkom je op te geven, op ieder moment van het jaar.

 

 

Wat is dit voor 1-op-1 begeleiding?

 

Floreer is online partnerschap, surfend op de golven van de zee, met of zonder board, om je leven vorm te geven en je creatieve werk te maken. Met hart en ziel.

In 2, 4 of 6 maanden ontvang je alle support die je nodig hebt – binnen een heldere structuur en veilige container – waarin je het werk kunt doen en liefhebben.

In harmonie, focus en evenwicht ervaar je een stroomversnelling. Je kunt een sprong nemen, die je onmogelijk leek.

 

Toewijding

Floreer is voor jou nu je rust, eenvoud, creativiteit, samen zijn, avontuur, stabiliteit en plezier wilt ervaren, vormgeven en delen. 

Je ontvangt significante support bij het bouwen van een leven, inclusief jezelf. Als je een creatieve ondernemer bent richten we ons op het fundament én groei van je creatieve (online) bedrijf, naast de emotionele steun bij de reis die je maakt. Zodat je jezelf terugvindt en meer van je kwaliteiten kunt vormgeven. Bezield. 

In de tijd dat we samenwerken ben ik dicht bij je, is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen in het forum & mijn support 1-op-1 te ontvangen.

De inzichten, kennis, suggesties en oefeningen die je ontvangt, sluiten aan op de vragen, dromen en verlangens die er bij je leven. In floreer zal je jezelf beter leren kennen, je meer heel, vrolijk, ontroerd en thuis voelen. Het helpt je direct in het vormgeven van een voedend leven en werk inclusief jezelf, het versterken van de relatie met jezelf, (andere) kinderen, geliefde, creatieve project, de essentie van je bedrijf, zodat je met plezier de volgende stappen met helderheid kunt zetten. In co-creatie.

Samen transformeren we de patronen die je tegenhouden bij het vormgeven van een leven en werk, inclusief jezelf. We duiken de diepte in met jouw kwaliteiten en gaven – te midden van wat je gezin van je vraagt – zodat je die volop kunt ervaren, uiten en geven aan jouw creatieve werk, leven, gezin, andere kinderen, geliefde, community en de wereld. Geankerd in tederheid.

Je brengt de verandering in je leven waar je naar verlangt en maakt dromen waar. Je wenst jezelf toe wat je graag wilt, voelt je gesteund, nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is en enthousiast – in een nieuwe relatie met jezelf, je ziel en de essentie van je werk of bedrijf.

Je leert jezelf op de eerste plek te zetten en te werken vanuit overflow, zonder haast en uitputting. Je maakt ruimte en tijd bezield aan je (creatieve) projecten en werk te werken, neemt meer tijd jezelf te voeden om je werk te maken en kunnen doen.

We beginnen bij het fundament om te kunnen dromen, door aan te sluiten bij de urgente behoeften van jou en je gezin. Laat me helder zijn, je werk is ook het werk dat je binnen je gezin doet, voor je kind met een hoge behoefte aan steun.

 

 

Over Marianne

Floreer

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor vrouwen met een kind met hoge behoefte aan steun, moeder van 2 kinderen van 15 en 14 jaar.

Floreer is ontstaan vanuit mijn verlangen 1-op-1 ruimte voor je te bieden een voedend en florerend leven vorm te geven. Significante steun bieden, om te dromen, je weg te kiezen en werken aan dat wat van wezenlijk belang voor je is.

Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij een leven kunt bouwen, inclusief jezelf, inclusief jouw gaven, kwaliteiten en talenten.

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je verlangens vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, therapeut, speelse bewaker van heelheid mijn 25+ jaar ervaring, vaardigheden, kennis en expertise in het primair onderwijs, (jeugd-)zorg, grote projecten voor grote organisaties, prachtige projecten van ondernemers en vakgenoten mee, om je de resultaten te geven waar jij naar verlangt.

 

  Mentorpakketten

  Floreer

   

  Voor alle pakketten ontvang je mijn expertise vanuit mijn methodologie, ervaring, gidsende begeleiding, blauwdrukken waar nodig en oefeningen 1-op-1 voor jou, mijn ogen òp en liefde voor jouw werk.

  Ons partnerschap vraagt je speelse motivatie je werk met liefde en diepe toewijding te doen.

  Je brengt de kwaliteiten die je welkom wilt heten in harmonie, vanuit openheid, liefde, vriendelijkheid, overvloed, communicatie, afstemming, nieuwsgierigheid en kracht.

   

   

  2 maanden

   

  Je ontvangt in 2 maanden: 

  * 6 online 1-op-1 mentorgesprekken van 1 uur met mij, via zoom.

  * wekelijkse check-ins om je te helpen zicht op je horizon te houden en je voeten te vertrouwen bij de stappen die je zet.

  * Alle support die je nodig hebt, via ons online forum (geen social media). Dit is onze veilige haven, waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn 1-op-1 support ontvangt.

   

  Je eenmalige investering voor 2 maanden is €1500,- (vrij van btw).

   

   

   

  Na je betaling plannen we de datum van je mentorgesprekken, in de door jou gewenste periode.

   

  4 maanden

   

  Je ontvangt in 4 maanden: 

  * 12 online 1-op-1 mentorgesprekken van 1 uur met mij, via zoom.

  * wekelijkse check-ins om je te helpen zicht op je horizon te houden en je voeten te vertrouwen bij de stappen die je zet.

  * Alle support die je nodig hebt, via een online platform . Dit is onze veilige haven, waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn tussentijdse 1-op-1 support ontvangt.

   

  Je eenmalige investering voor je 4 maanden is €3000,- (vrij van btw).

   

   

   

  6 maanden

   

  Je ontvangt in 6 maanden: 

  * 18 online 1-op-1 mentorgesprekken van 1 uur met mij, via zoom.

  * wekelijkse check-ins om je te helpen zicht op je horizon te houden en je voeten te vertrouwen bij de stappen die je zet.

  * Alle support die je nodig hebt, via een online platform . Dit is onze veilige haven, waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn tussentijdse 1-op-1 support ontvangt. Hier deel je jouw ervaringen, vragen over het creatieve proces, inhoud en voortgang van je project en ontvang je alle support en relevante kennis om de volgende stappen in je creatieproces te kunnen zetten.

   

  Je eenmalige investering voor je 6 maanden is €4500,- (vrij van btw).

   

  Na je betaling plannen we de data van je 1-op-1 mentorgesprekken, in de door jou gewenste periode.

   

   

  Onderdompeling - 2 live dagen aan zee

   

  Je ontvangt: 

  * 2 live dagen van 10-14 uur met mij, in Bergen aan Zee.

  * 1 afsluitend 1-op-1 mentorgesprek van een half uur met mij, via zoom.

   

  Op deze dagen voed je jezelf met rust, inspiratie, eenvoud, focus en vertrouwen om je creatieve project een stap verder te brengen. Do the work, love the work.

   

  Je eenmalige investering voor je onderdompeling is €2000,- (vrij van btw).

   

   

  Na je betaling plannen we de data in 2023 voor je dagen aan zee en mentorgesprek, in de door jou gewenste periode.

  Plan je gesprek

  Floreer

   

  Ik verheug me erop je binnenkort telefonisch of in een online gesprek via zoom te spreken, om al je vragen te beantwoorden en te ervaren of we goed bij elkaar passen.

   

  Plan nu je gesprek.

   

  Haal adem, herstel en haal je dromen van de plank.

   

  Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

   

  Floreer

   

  “Ook al heb ik het zelf gedaan, ik ben je heel dankbaar. Het is een goed programma waarin jij me 2 maanden hebt begeleid. Precies wat ik nodig had.

  In onze tijd samen is er echt ruimte gekomen mijn eigen werk te maken. Ik heb een aantal nieuwe werkstukken gemaakt, kreeg uitnodigingen om te exposeren en heb werk verkocht.

  Nu heb ik een goed ritme gevonden van maken en delen van mijn werk als kunstenaar met een atelier, wat zo nodig was, te midden van mijn leven. Een nieuwe website is in de maak, online is mijn werk nu veel meer zichtbaar en ik weet hoe ik verder kan.

  Het allerbelangrijkste is dat wat ik altijd gedaan heb, nu in waarde kan schatten. Die waarde is zo waardevol. Voor nu en de toekomst. Wat er ook gebeurt!”

   

  Inez Mühren couleurlokaal.nl

   

  Floreer

   

  “De support van Marianne heeft me enorm gesterkt in het maken van belangrijke keuzes in de afgelopen jaren.”

   

  Elise Hillebrand elisehillebrand.nl

   

   

  Laurien Lijbaart laurienlijbaart.com

  Floreer

  ‘Het voelt als een diepe keuze, een diepe beweging waar ik JA tegen zeg. Ik voel heel veel plezier en mogelijkheden. Let’s do it!’

   

  Merel Miltenburg ’t Lighuys.nl

  Floreer

   

  Ik verheug me erop je binnenkort in een online gesprek via zoom te spreken, om al je vragen te beantwoorden en te ervaren of we goed bij elkaar passen.

   

  Plan je gratis gesprek voor kennismaking en support in, op een tijd die bij je past.

   

  Ja, ik spreek je graag.

   

   

  VOORWAARDEN

   

  Voor mijn mentorpakketten, net als bij mijn programma en mastermind, ontvang je geen terugbetaling.

  Van de online samenkomsten ontvang je een opname, je geplande data kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 30 dagen besteden.