Diepe duik

Mentor met Marianne

 

Geef jezelf significante support, eenvoud, vrijheid en liefde, om je relatie met je kind, project of bedrijf te laten groeien naar de meest heldere vorm van zichzelf.

 

Diepe duik

 

In Mentor met Marianne duik je direct de diepte in en verheldert jouw verhaal en het verhaal van je kind, project, studio, praktijk, atelier of bedrijf.

De inzichten en oefeningen die je ontvangt, sluiten aan op de vragen en verlangens die er bij je leven. Het helpt je direct in het versterken van de relatie met je kind, projecten of bedrijf, zodat je met plezier de volgende stappen met helderheid kunt zetten.

Als je het verlangen hebt eenmalig toegewijde 1-op-1 tijd met me in te plannen en support te ontvangen, plan hieronder je tijd met mij in.

 

 

‘Mentor met Marianne’ is een krachtig, online gesprek van 1 uur.

Je kunt, in de tijd die we samen hebben, stil staan bij dat waar je naar verlangt, wat niet meer werkt, het vormen van een nieuw verhaal, inzicht verwerven in nieuwe fasen of ontwikkelingsvragen van je kind, gezin, project of bedrijf.

Jij ontvangt 1-op-1 support bij de stappen die je wilt zetten, vanuit dat wat je nodig hebt je verlangen vorm te geven en vindt jouw vorm en vrijheid in de wereld om je heen.

Je brengt de kwaliteiten die je welkom wilt heten in harmonie, vanuit openheid, liefde, vriendelijkheid, overvloed, communicatie, afstemming, nieuwsgierigheid en kracht.

 

Je investering voor je eenmalige 1-op-1 mentorgesprek is €275,- (vrij van btw).

 

 

Na je betaling plannen we de datum van je eenmalige 1-op-1 mentorgesprek, in de door jou gewenste periode.

 

In de tijd dat we eenmalig samenwerken ben ik dicht bij je in de periode voor je mentorgesprek en 1 maand na je mentorgesprek.

Er is ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen. Je online mentorgesprekken vinden plaats via telefoon of zoom.

 

Mocht mijn support in de vorm van partnerschap van een jaar / met meerdere mentorgesprekken of een live-dag samen / zijn waar je naar verlangt voor 2021, laat het me gerust weten door me te schrijven. Ik hou ruimte voor je vrij, als je wilt. 

 

Dankjewel voor jouw support de afgelopen 12 maanden. Ik kan maar moeilijk in woorden omschrijven hoe blij ik ben met alle ontwikkelingen.

Het grootste geschenk van onze samenwerking is dat ik door alle inzichten echt ben gaan geloven en voelen dat ik alles al in me heb.

Ik ervaar veel meer rust en kan zo genieten van alle creatieprocessen. Ik heb wel het gevoel dat dit nog maar het begin is en dat voelt heel erg goed.

Ik voel me veel rustiger, nu er geen haast is. Het creatieve (thuis-)retreat GROEI is er nu ieder seizoen, ik verkoop mijn illustraties, schrijf mijn kinderboek en help als mentor andere creatieve ondernemers.

Ik mag tijd nemen projecten te ontwikkelen en af te ronden. Door relaties aan te gaan met projecten voelt het veiliger.

Echt heerlijk zo te kunnen werken. Ik kijk weer erg uit naar ons volgende mentorgesprek!

Laurien Baart

 www.laurienbaart.com

Diepe duik

 

 

‘Het voelt als een diepe keuze, een diepe beweging waar ik JA tegen zeg. Ik voel me licht, voel overvloed en heel veel plezier en mogelijkheden. Let’s do it!’

 

Merel Miltenburg

’t Lighuys.nl

Diepe duik

 

 

“In een uur tijd zeilde je om mijn analytische, abstracte woorden heen, alle planmatige aanpak en strategieën achter ons latend en tot mijn verbazing had ik het over zaken waar ik helemaal niet op voorbereid was. Ik voelde me echt gezien en het maakt me zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. 

Bedankt voor ons gesprek, ik heb de opname uitgetikt en opgeslagen. Het inzicht en gereedschap dat je hebt meegegeven, helpt me enorm bij het vormgeven van mijn verlangen voor een hoger plan – een nieuwe gezinsmodus.”

Anoniem

Diepe duik

 

“Marianne is een lieve, warme, heldere vrouw die met oefeningen mij support gaf, bij het vinden van de weg weer terug naar mijzelf”. 

Marina Goudappel

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een jaar partnerschap met 4/8/12 of meer mentorgesprekken die we gelijkmatig plannen over 2021? Plan je gesprek met me in, door me hier te schrijven.

 

Adem, duik en geniet. Met plezier, in alle eenvoud.

 

Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven. Ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

 

© copyright 2021-2026

 

Diepe duik

VOORWAARDEN

Voor mijn mentorschap en coaching, net als bij mijn programma’s, ontvang je geen terugbetaling. Geplande data kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 90 dagen besteden.