Surftrip

Surftrip

 

 

Surf op de golven van de zee van het creatieve proces, door het werk te maken. Vanuit een diepe liefde voor je creatieve werk, je leven, gezin, werk, studio, praktijk, atelier, bedrijf en de wereld om je heen.

Hunker

 

Nu je verlangt naar steun om je project tot vorm te brengen, dit is je surftrip.

De creatieve groepssamenkomsten is een 9-weekse hart en ziel mastermind voor sensitieve creatievelingen.

 

Je bent welkom:

 

22 maart 2021 – 6 juni 2021

 

We weten namelijk allebei dat als je werkt MET jezelf – je gaven en talenten – en echt houdt van wat je maakt en doet, je opgetild wordt door de golven.

 

 

WAT VOOR MASTERMIND IS DIT?

Surftrip

 

Dit is een online mastermind, surfend op de golven van de zee, met of zonder board, om je creatieve werk te maken. Met hart en ziel.

In 9 weken ontvang je alle support die je nodig hebt – binnen een heldere structuur en veilige container – waarin je het werk kunt doen en liefhebben.

In harmonie, focus en evenwicht ervaar je een stroomversnelling. Je kunt een sprong nemen, die je onmogelijk leek.

 

Je ontvangt:

* 8 online wekelijkse groepsmentorgesprekken met mij via Zoom (de tijden en dag leggen we vast met onze intieme groep met 2 tot 10 hongerige, creatieve vrouwen).

* wekelijkse check-ins om je te helpen zicht op je horizon te houden en je voeten te vertrouwen bij de stappen die je zet.

* Alle support die je nodig hebt, via ons online forum (geen social media). Dit is onze veilige haven, waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn 1-op-1 support ontvangt.

Hier deel je jouw ervaringen, vragen over het creatieve proces, inhoud en voortgang van je project en ontvang je alle support en relevante kennis om de volgende stappen in je creatieproces te kunnen zetten.

* Je ontvangt mijn expertise, ervaring, mijn gidsende begeleiding, blauwdrukken waar nodig en oefeningen 1-op-1 voor jou, mijn ogen op je werk, mijn liefde voor jouw werk en je krijgt de steun en input van de intieme groep van toegewijde vrouwen op hetzelfde pad als jij. Vrouwen vol hoop en waardering, om bij te dragen aan een wereld die rechtvaardiger, liefdevoller en bewoonbaar is voor iedereen.

 

Toewijding

 

In de tijd dat we samenwerken ben ik dicht bij je, is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen in het forum & mijn support in de groep 1-op-1 te ontvangen.

De inzichten en oefeningen die je ontvangt, sluiten aan op de vragen en verlangens die er bij je leven. Het helpt je direct in het versterken van de relatie met je project, zodat je met plezier de volgende stappen met helderheid kunt zetten.

Samen transformeren we de patronen die je tegenhouden je project te maken of naar de mensen die het lief zullen hebben en duiken we de diepte in met jouw kwaliteiten en gaven – te midden van wat je gezin van je vraagt – zodat je die volop kunt ervaren, uiten en geven aan jouw creatieve werk, leven, community en de wereld.

Het is geen mastermind voor beginners. Het vraagt je speelse motivatie het werk met liefde en toewijding te doen en je bereidheid er met rust, eenvoud en plezier te zijn voor de andere sensitieve, creatieve vrouwen in de groep.

Je zult je gesteund en enthousiast voelen bij het met hart en ziel maken en groeien – in een nieuwe relatie met je creatieve project.

 

 

Prijs

 

 

Je investering is €877,- of €297,- in 3 gelijke delen (vrij van btw).

De inschrijving is nu gesloten.

 

De heropening voor de SURFTRIP najaar 2021 opent in september 2021.  Laat je naam hier achter, als je als eerste mijn uitnodiging wilt ontvangen. 

 

 

HOE DEZE MASTERMIND IS ONTSTAAN

Surftrip

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor vakgenoten en creatieve ondernemers, moeder van 2 kinderen van 13 en 12 jaar.

Ik leef met mijn geliefde en onze 2 kinderen, ben dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, vriendin in ware vriendschappen.

Net als mijn twee kinderen zich gezien, gehoord en begrepen willen voelen, wil mijn creatieve deel gekend worden. Deel zijn in mijn leven, zodat er iets nieuws ontstaat.

Ik hou eindeloos van schrijven, tuinieren, zwemmen in de zee, lezen, schetsen, surfen op de golven, zonder surfboard. Meer maken met wat ik het liefste doe.

 

De creatieve groepssamenkomsten – de hart en ziel mastermind – is ontstaan vanuit mijn verlangen ruimte voor je te bieden je creativiteit een plek te geven in je leven en werk EN te MAKEN. Werken aan dat wat nu van wezenlijk belang voor je is. 9 weken in relatie met dat wat je het liefste doet. Geankerd, licht, in alle eenvoud en rust. Vanuit overflow.

Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt maken wat zo belangrijk is voor jou EN de mensen om je heen, in een veilige container.

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je project vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken, ritme brengen om je hartsverlangen te MAKEN. Het werk met liefde en rust te DOEN als het naar de mensen te brengen die het lief zullen hebben.

 

 

Elementen

 

Nu je denkt dat je geen tijd hebt of het wel alleen kunt doen, laten we het anders doen.

Je innerlijke elementen om het werk te doen en lief te hebben, geven vorm aan het succes dat je kunt ontvangen.

De energie en het momentum gecreëerd in de intieme groep vrouwen, die je met heel hun hart zullen toejuichen, zullen je steunen om te komen waar jij wilt komen.

Meer geankerd en met meer focus, eenvoud, lichtheid, synthese en plezier. Dat maakt al het verschil, beloofd.

 

Pak je golf.

Er is een nieuwe SURFTRIP in het najaar 2021.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

Tot hier gelezen en wil je me nog heel graag spreken? Dat kan. Plan je moment met me in, dat kan hier. 

 

 

 

 

 

Laurien Baart laurienbaart

 

 


 

“In de weken waarin we samen hebben gesurft, is voor mij een diep inzicht geweest (en een herinnering) hoe vruchtbaar en waardevol het is om samen te komen met andere sensitieve creatievelingen.

Delen over mijn diepste verlangen en hulp te vragen en ontvangen bij de stappen die ik mag zetten.

Ik heb een online programma gemaakt en ben dit gestart parallel aan de weken van de surftrip. Ik kijk terug op groei van mezelf, van mijn vertrouwen en ook groei en vertrouwen in het fundament van mijn bedrijf.

De kracht van ruimte maken in je leven voor je diepste wens, je talenten,  verlangens en dit te delen in ontmoeting met andere vrouwen / creatievelingen / sensitievelingen, een enorm krachtige en prachtige vorm om te groeien en jezelf zichtbaar te maken.

De begeleiding Marianne is hierin zo waardevol geweest. Het maken van een toegankelijke, veilige plek rond het vuur waar je je oh zo welkom voelt met alles wat er is.

Het uitnodigen van de herkenning, het uitnodigen van de stappen die je te zetten hebt en de continue reminder om dit vanuit overflow te doen, is iets wat voor mij heeft gemaakt dat ik er anders bijzit dan voorheen. Ik wist niet dat ik zo goed kan surfen. 

Aho!”

Merel Miltenburg lighuys

 

 

Surftrip

 

“Ik hunkerde het meest naar actie, een stuk (h)erkenning en in plaats van dromen nu echt DOEN. Erachter komen waar mijn talenten liggen en daarmee aan de slag gaan. In een soort versnelling komen qua creatief proces. 

Onze eerste groepsbijeenkomst vond ik een spannend moment. Al vrij snel voelde het heel vertrouwd, zeker met de vrouwen met wie ik samen in de groep aanwezig ben. Alles vloeit samen, dat is zo bijzonder om mee te maken.

Het tekenen en schilderen heeft nu nóg meer een plek gekregen in mijn leven. Eigenlijk is het een wezenlijk onderdeel geworden.

Waar ik voorheen 1x per week ‘ging’ schilderen, doe ik dat nu te midden van mijn gezin en krijgt het schilderen tijd en ruimte van mij om er te kunnen zijn.

Ook maak ik de schilderingen en tekeningen nu vanuit mijn hart, in plaats van vanuit mijn hoofd. Dit zorgt er voor dat de werken ontstaan, zonder dat het moeite kost. 

Wat me het meeste verrast heeft, is de sterke connectie en beelden samen, terwijl we elkaar alleen online ‘zien’.

Dat we de tijd nemen om bewust bezig te zijn met een project of oefening. Het geeft zoveel rust, ruimte en inzichten, te midden van mijn gezin, in een op het oog zo’n korte tijd. 

Ik heb in onze tijd samen in co-creatie aan mijn creatieve werken gewerkt. Ik maak nu nieuw aanbod, voor de vrouwen met wie ik het liefste wil gaan werken”.  

 

Elise Hillebrand elisehillebrand

 

 

 

VOORWAARDEN

 

 

Voor mijn mastermind, net als bij mijn programma’s en mentorschap, ontvang je geen terugbetaling.

Van de groepssamenkomsten ontvang je een opname als je onverhoopt afwezig bent, je geplande 1-op-1 datum kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 90 dagen besteden, tot uiterlijk 6 juni 2021.

Surftrip