JOY

JOY

 

Neem jezelf mee naar plekken waar je plezier en vreugde kunt ervaren. 

 

JOY is er voor vrouwen met een kind met een hoge behoefte aan support. De focus is niet op je kind, maar op jou. We hebben 9 online wekelijkse bijeenkomsten om onze focus te brengen op plezier en vreugde in ons dagelijkse leven en (creatieve) werk.

Joy is een module uit het grote programma dat ik aan het maken ben.

Je ontvangt in JOY:

 

* 6 tot 9 online groepsbijeenkomsten van 1 uur met mij, via zoom.

* 1 werkblad met reflecterende vragen;

* 1 audio met visualisatie en meditatie;

* 1 oefening voor het dagelijks cultiveren van plezier en vreugde.

* wekelijkse check-ins om je te helpen focus te brengen op plezier en vreugde in ons dagelijkse leven en (creatieve) werk.

Je leert hoe je

JOY

 

* Je leert ruimtes in je dag te ontwerpen en in te nemen, waarin je tijd kunt vinden voor het voeden en ervaren van plezier en vreugde.

* Je leert hoe je jezelf kunt voeden met plezier en vreugde, op een manier die bij jou past en je niet uitput.

* Je leert hoe je plezier en vreugde als deel van het creatieve proces kunt zien om een leven en (creatief) leven te bouwen, inclusief jezelf, je gaven en kwaliteiten, je gezin.

* Je leert iedere dag af te stemmen op je ware verlangens en leert je verlangens te vertrouwen.

* Je leert je lichaam mee te nemen bij het maken van keuzes voor het cultiveren van plezier.

* Je herstelt relaties met delen van jezelf die plezier hebben moeten onderdrukken om te overleven.

* Je leert dat het makkelijker is plezier te ervaren, als je stopt met overleven.

* Je leert welke overtuigingen je in de weg staan bij het dagelijks ervaren van plezier en ontvangt steun die overtuigingen te herzien.

* Je leert toegewijd te zijn aan plezier en vreugde bij het maken van keuzes.

* Je begrijpt dat een leven vormgeven inclusief jezelf, net als een creatief leven en creatief werk of bedrijf, van je vraagt het onbekende te omarmen. Je leert hoe je een fundament van veiligheid en stabiliteit voor jezelf vorm geeft om dit te kunnen doen. Je leert hoe je jezelf steeds opnieuw veiligheid biedt.

* Je leert plezier toe te voegen in je relatie met geld.

* Je leert voedende momenten van plezier en vreugde te vieren, elke dag, elke week.

 

 

Dit is hoe het werkt:

JOY

 

Onze wekelijkse online bijeenkomsten zijn gepland op vrijdagochtend, startend vanaf 15 April 10-11 uur. Je kunt de hele maand April inschrijven, tot uiterlijk 1 mei 2022.

We ontmoeten elkaar drie keer per maand. Dit zijn de 9 data voor onze online bijeenkomsten: 15 April, 22 April, 29 April, 13 mei, 20 mei, 27 mei, 10 juni, 17 juni en 24 juni. Alle online bijeenkomsten zijn van 10-11 uur. Kun je op vrijdagochtend echt niet, schrijf me, ik plan met liefde een wekelijks moment waarop jij ook kan. 

Je hebt toegang tot onze online gesprekken via Zoom.

Je hoeft niet live aanwezig te zijn of je camera aan te zetten als je dat niet wilt. Het mag wel, we zien je graag. Je ontvangt toegang tot de audio-opname van alle opnames.

Je bent uitgenodigd voor onze online plek waar je wekelijks je intenties voor het ervaren van plezier eenvoudig kunt delen. Een online huis vol wijsheid, voor de tijd van JOY. We sluiten af op de laatste online bijeenkomst met het vieren van het plezier dat we samen hebben beleefd. Ons forum sluit op 2 juli 2022.

Prijs

 

Als je een zacht fluisterende of enthousiaste JA voelt voor JOY, schrijf je in via de knoppen hieronder door je eenmalige bedrag te kiezen van €225,-, €325,- of €525,- (vrij van btw).

 

 

De inschrijving is nu gesloten. Hier ben je nu welkom, wandel over de duinen en schrijf je in voor de e-brieven op zondag.

JOY

 

De afgelopen twee jaar hebben ons intens uitgedaagd. De oefeningen die ik met je deel hebben me geholpen trouw te blijven aan mezelf, bijna elke dag veiligheid en plezier te beoefenen, naar een dieper niveau te brengen en te stoppen plezier en vreugde te onderdrukken. Ik geloof erin dat plezier en vreugde nu meer dan ooit nodig zijn om ons werk te kunnen doen. Dat  wens ik jou ook toe.

 

Ik kijk ernaar je welkom te heten.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis