Dip

Dip

 

DIP is een kortdurend en krachtig 1-op-1 partnerschap voor jou als moeder met een kind met een hoge behoefte aan support.

DIP geeft je het heerlijke gevoel hoe het is als er iemand voor je is die luistert naar je hele verhaal, je ziet, je helpt, nieuwe kennis en vaardigheden leert en zorgt dat je heel goed voor jezelf blijft zorgen, door dat te doen waar je hart van zingt.

Iemand die echt naar jou vraagt, niet alleen naar je kind of naar oppervlakkige dingen.

 

Hoe het werkt:

Dip

 

Je ontvangt in 2 weken:

3 online mentorgesprekken van 30 minuten, via zoom. 

* online 1-op-1 support, via je 1-op-1 forum (geen social media). 

Totaal: 6 uur aan support.

 

Belofte

Dip

 

De belofte is eenvoudig.

Jij komt waar jij wilt komen in 2 weken, stap voor stap, met jouw toewijding. Geen ‘snelle oplossingen’ of ‘quick fixes’.

We hebben een heilige plek voor je ingericht en zijn klaar je te begeleiden, les te geven, getuige te zijn, een deel met je mee te wandelen, voor een leven en werk, inclusief jezelf, je gaven, genius en talenten.

Ik, Marianne, zal er voor je zijn, ook als er niets op te lossen valt. Er hoeft niets gefixt te worden. Je maakt ruimte voor je emotionele gezondheid en ervaart meer plezier, schoonheid, creativiteit, voldoening en liefde.

 

Jij wilt graag met een korte, praktische vraag aan het werk. 

Je ontvangt support bij een acute, dagelijkse situatie. Denk aan een vraag voor jezelf in je leven, werk, bedrijf, voor jou en je geliefde, (levend) verlies, je relatie met je (andere) kind, steun om je relatie met geld te voeden, of dat waar je al lang mee rondloopt. 

Je kunt ook denken dat je me vraagt inhoudelijk met je mee te kijken in je (voor-) programma, lancering en ontvangen van inschrijvingen voor het mooie programma of werk dat je hebt gemaakt.

Of je wil een krachtige keuzes maken en daar actie op ondernemen.

Wellicht verlang je naar een innerlijke visie voor je leven, relatie of werk zoals het zou kunnen zijn, ook in tijden van stress, haast en drukte.

Zie het als een creatief proces waar je je verlangens en behoeften in lijn brengt met capaciteit, visie en grenzen.

We maken het heilige praktisch.

Investering

Dip

 

Kies je eenmalige betaling van €195,-, €325,- of €525,- (vrij van btw) voor onze samenwerking (deze prijzen zijn beschikbaar tot 4 oktober 2023)

 

JA, ik kies voor €195,- of

JA, ik kies voor €325,- of

JA, ik kies voor €525,- 

Na je betaling plannen we de data van je 3 mentorgesprekken, binnen de 2 kalenderweken dat we samenwerken.

Momenten voor mentorgesprekken zijn beschikbaar tussen 10 en 15 uur, van maandag tot en met donderdag, bij voorkeur in de eerste 3 weken van iedere maand.

Stuur me vlot na je betaling de 3 momenten (voorkeursdagen en -tijden) toe, die je goed passen, zodat ik tijd voor je kan vrij houden, reserveren en vastleggen.

Ons 1-op-1 online forum opent zich op de zondag voorafgaand aan onze 2 weken en sluit een week na onze samenwerking.

 

Wat is het niet?

 

DIP is niet geschikt voor het creëren van nieuw, passend therapeutisch of opvoedkundig aanbod, of als je in je atelier of studio graag nieuwe workshops of creatief werk met juiste prijzen naar mensen wilt brengen die er hongerig naar zijn.

Dat werk doe ik heel graag met je samen in Floreer 2, 4 of 6 maanden, of een Onderdompeling aan Zee. 

Voor wie is het?

 

DIP is voor jou als je een leven en werk wilt bouwen, inclusief jezelf en 2, 4 of 6 maanden te lang voor je zijn om samen te werken.

Nu ervaar je als moeder van een kind met een hoge behoefte aan support dagelijks spanning in het wisselen tussen rollen van mens, moeder, therapeut, casemanager, kind, geliefde, kunstenaar, rechercheur, tekenaar, schrijver, werknemer, ondernemer en nog zoveel meer.

Je vraagt en ontvangt geld, organiseert, bent flexibel als alles anders loopt, plant, zoekt en vraagt support.

Je neemt support aan, terwijl je liever, of gewend bent, alles zelf en alleen te doen.

Er is een diagnose of classificatie voor je kind, of een vermoeden van dat wat de worstelingen verklaart of jullie zijn nog op zoek. Daar denk en voel je van alles over. 

Je neemt mensen aan, vertrouwt anderen aan je kind toe, stelt je verwachtingen bij, komt op voor de belangen en behoeften van je kind, ervaart spanning in de relatie met je geliefde. En nog zoveel meer. 

Als je nu niet stil staat, val je om en dat is geen optie.

 

Laten we dat samen anders doen.

 

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

 

 

VOORWAARDEN

Dip

Voor mijn mentorpakketten, net als bij mijn programma en mastermind, ontvang je geen terugbetaling.

Van de online mentorgesprekken ontvang naderhand je een opname. Je geplande data kun je tot 24 uur van te voren verzetten en binnen de twee geplande kalenderweken besteden.

Mentorschap is heilig partnerschap, het vraagt om diepe toewijding aan je reis.

Mei 2023 © Marianne Oude Nijhuis

 

Een liefdevol nieuw pad om het heilige praktisch te maken.

 

Twijfel je? Schrijf me hier je grootste uitdaging, zodat ik kan inschatten of 2 weken samenwerken nu de juiste stap voor je is.