Creatiecirkel

Creatiecirkel

 

 

Het heeft lang genoeg geduurd, nu is het tijd je waardevolle werk met liefde vorm te geven en de wereld in te brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

 

Creatiecirkel

Creatiecirkel

 

De CREATIECIRKEL is een hartverwarmende mastermind van 6 maanden met Marianne Oude Nijhuis voor vrouwen die klaar zijn een grote stap te maken met hun bedrijf of creatieve project en zoeken naar significante steun en sisterhood.

 

De Creatiecirkel start

4 februari 2020 en rondt af op 18 september 2020

 

Tijdens onze 6 maanden samen maak en voltooi je je idee voor de mensen die het lief zullen hebben.

Je bewandelt het pad van het creatieve proces door het werk te doen, vanuit een diepe liefde voor je creatieve werk, je leven, gezin, studio, praktijk, atelier, bedrijf en de wereld om je heen.

VORM

Creatiecirkel

 

In 6 maanden ontvang je 12 online mentorgesprekken in een intieme groep met visievolle vrouwen die zich bezig houden met transformatie. 

Je ontvangt 12 creatie-uren samen met je mastermindgroep van 2 of 3 vrouwen, 2 live dagen in Bergen aan Zee of Amsterdam met mij en de groep als geheel, plus alle 1-op-1 support die je nodig hebt. 

We creëren vanuit een plek van veiligheid, overgave, groei en eenvoud.

De focus in onze 6 maanden is geheel gericht op het creëren van een duurzame, blijvende beweging in je bedrijf en/of creatieve project, zodat je altijd weet wat je volgende stap is die je kunt nemen. Stap voor stap. 

In de veilige structuur van de Creatiecirkel zijn je gevoelens van hoop, nieuwsgierigheid, verheugen, liefde en enthousiasme als ook van angst voor het onbekende, onzekerheid, angst te falen of niet goed genoeg te zijn en wanhoop – VEILIG.

Als ze je weerhouden het werk te doen, heet je je gevoelens, patronen en overtuigingen welkom en transformeer je ze met alle support die er voor je is. We vinden makkelijkere manieren te groeien.

Wat maakt de creatiecirkel uniek?

Creatiecirkel

 

Iedere moment dat je met plezier en ontspanning aan je project werkt, iedere krachtige en gedragen actie die je onderneemt, brengt je dichter bij wat je IN je leven wilt brengen.

Je leert in onze tijd samen je creatieve werk anders te zien, als een soevereine relatie.

Een relatie met je bedrijf en project die je vorm geeft vanuit nieuwsgierigheid, toewijding, communicatie speelsheid, genereusheid, liefde openheid en nog zoveel meer.

Samen duiken we naar jouw genius, kwaliteiten, talenten en gaven – tussen het weten en niet weten in, door het pad te bewandelen – zodat je ze volop kunt ervaren, uiten en geven aan jouw leven, relaties, bedrijf, community en de ecologie waarvan je deel uit maakt. 

Wat nodig is, is dat je bereid bent je tijd, energie en liefde te geven. 

Met hart en ziel. 

Voor wie?

Creatiecirkel

 

Je zult genieten van onze 6 maanden samen als je weet dat je in potentie een prachtig idee bij je draagt en je weet dat ìn je draagt om het te DOEN, wat het idee van je vraagt.

Het voelt nu als een wonder om in 6 maanden je boek, website, aanbod of project (bijna) af te hebben, zonder dat je jezelf of je gezin tekort hebt gedaan.

Je wilt jouw pad bewandelen, zonder het gevoel te hebben te moeten rennen naar het eindpunt, door een stappenplan van een ander te moeten volgen.

Je wilt uitrusten bij een herberg als dat nodig is, wandelen, zwemmen in de zee, vuur maken. Tijd en aandacht hebben voor je gezin en vrienden, verdwalen, leven en werken vanuit verbinding met je lichaam.

Je wilt kiezen en maken vanuit de essentie van je idee, vanuit je hart creëren, voor kinderen, mensen, dieren, planten, de wereld om je heen, onze planeet als geheel.

Voordat het idee bij een ander aanklopt, voel jij dat het NU tijd is, een volgende stap te maken en JA te zeggen, tegen je verlangens en groei. Het is tijd.

Hoewel je in een groep makkelijk verbinding met jezelf denkt te verliezen, weet je ook dat in relatie met anderen je de support ontvangt die jij nu nodig hebt.

 

WANNEER

Creatiecirkel

 

We starten in de week van dinsdag 4 februari 2020, de start van de lente zoals ik deze periode zo graag noem.

Je ontvangt de namen van je intieme groep, maakt ruimte voor alle exacte data, structuur, tijd. Je start – met hulp – met het schrijven van de intentie voor je project.

Het maken van je idee, verlangen en project past zo mooi in deze periode van het jaar.

Tussen 4 februari en 18 september is de expansieperiode van het jaar, van ontwaken, visie, openbarsten, creatiekracht, vrouwelijk leiderschap, maximale groei, rijpheid en vruchten plukken. Net als in de natuur.

 

De 6 maanden

Creatiecirkel

 

Onze maanden zullen gevuld zijn met zowel groepswerk en hartvolle ontmoetingen – als tijd om in eenvoud, met hart en ziel aan je project te werken.

We ontmoeten elkaar zowel live als online in een veilige ruimte, zodat je vanuit iedere plek op onze groen-blauwe planeet mee kunt doen.

De 2 live dagen zijn in Bergen aan Zee of Amsterdam. Dit hangt samen met de plek waar een ieder uit de groep gemakkelijk kan komen.

De bedoeling van de mastermind is dat je ruimte maakt het werk te doen. Een ruimte in je huis of werkplek, ruimte en tijd in je week, ruimte in je hoofd en hart, ruimte voor relatie.

De creatiecirkel is geen programma met modules of stappen die je moet doorlopen. Geen overwhelm.

Het heeft een eenvoudige heldere structuur waarbinnen je het werk kunt doen en alle support ontvangt die je nodig hebt, als groep en 1-op-1. 

De creatiecirkel begeleidt jou, je proces en project en geeft je de kennis die jij nodig hebt, op het juiste moment in jouw creatieproces. Zie het als een vitale oase, werkplaats of laboratorium. 

De creatiecirkel helpt om voor je project het fundament, structuur en vorm te geven, vanuit vertrouwen en ontspanning. 

 

INSCHRIJVING

Creatiecirkel

 

Als je gewend bent het allemaal alleen te doen, probeer het eens anders. Met de energie en het samenzijn in een groep met vrouwen die 100% gefocust zijn en elkaar support willen geven, zonder oordeel, gaat het eenvoudiger, lichter en met meer plezier. 

Als jij bereid bent alles wat nodig is te investeren in je project, zoals materialen en apparatuur, specifieke kennis voor jouw project, aanvullende support van een uitgever, webdesigner, fotograaf of bijvoorbeeld een videograaf, is het mogelijk dat je na 6 maanden je project voltooid hebt en brengt naar de mensen waarvoor het van grote waarde is.

 

Je ontvangt:

* In 6 maanden ontvang je 12 online mentorgesprekken (12 x 90 minuten) in een intieme groep van 2 tot 12 vrouwen die klaar zijn een grote stap te maken met hun creatieve werk in hun bedrijf en zoeken naar significante steun en sisterhood. 

* Om de week 12 online creatie-uren (12 x 2 uur) samen met je mastermindgroep van 2 of 3 vrouwen.

* 2 live dagen in Bergen aan Zee of Amsterdam met Marianne en de groep.

* Je ervaart vertrouwen en focus het werk te doen, je project lief te hebben, vanuit speelsheid, harmonie, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Je kunt in alle eenvoud, overgave en liefde aan je project werken, stap voor stap. Dat wat jij te doen hebt en wilt brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

* Alle support die je nodig hebt, via online forum (geen social media), onze veilige haven waar je al je vragen en ervaringen kunt delen en mijn 1-op-1 support ontvangt. Hierin deel je jouw ervaringen, vragen over het proces, inhoud van je project en ontvang je alle support en relevante kennis om de volgende stappen in je creatieproces te kunnen zetten.

* In de zomervakantie van 2020 hebben we tijd te integreren en genieten van vrije weken. 

* De Creatiecirkel voedt jou met hart en ziel, het laat je project en bedrijf groeien en van waarde zijn voor de mensen om je heen. De creatiecirkel is er voor jou als jij op jouw wijze bij wilt dragen aan de wereld waarin jij (en je kinderen) wilt leven. 

De eerste stap is om JA te zeggen tegen je idee of project.

 

 

Je investering in 3 gelijke delen is €1300,- (vrij van btw) per deel.

 

OF

 

 

Je investering is eenmalig €3800,- (vrij van btw).

 

Na je betaling gaan we direct samen op pad. In de tijd vóór en tijdens de Creatiecirkel ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen.

 

Het aantal plekken is beperkt. De inschrijving sluit als de plekken gevuld zijn, uiterlijk 31/1/2020.

Extra:

 

Ik kweek en ent 10 appelbomen voor je, als je je aanmeldt en plant ze, op een nog te vinden stuk aarde.

 

Hoe de Creatiecirkel is ontstaan

Creatiecirkel

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor ondernemers, moeder van 2 kinderen van 12 en 11 jaar.

Vrouw van mijn geliefde, dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, vriendin in ware vriendschappen.

Als kind groeide ik op in een groen landschap op een grote boerderij, vol dieren en natuur en schaatste ik op de sloten, met onze 2 honden, tussen de weilanden door.

Naast dat ik zeeliefhebber ben, is de stad en het groene landschap onder zeeniveau me lief.

 

 

Creatiecirkel

 

De essentie van mijn werk van de afgelopen 25 jaar is verbinding, empathie en het vormen van goede relaties. Voor ouder en kind, geliefden, visievolle vakgenoten en creatieve ondernemers met hun project en bedrijf.

Vrouwen die graag ´iets´ willen maken voor de mensen met wie zij werken, in de vorm van een waardevol project en werk.

Een goede relatie kent kwaliteiten, zoals liefde, nieuwsgierigheid, bereidheid, communicatie, speelsheid en nog zo veel meer.

Op het moment dat het me helder werd dat er een enorme overlap is tussen de soevereine relatie die je kunt vormgeven met je kind EN met je project of je bedrijf, stapte ik in mijn wereld van mentorschap.

De creatiecirkel is ontstaan vanuit mijn verlangen ruimte voor je te bieden het werk te DOEN, de relatie vormgeven met je project of bedrijf, vanuit creativiteit, zonder schuld, schaamte, afleiding en machteloosheid. Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt maken wat zo belangrijk is voor jou EN de mensen om je heen, in een veilige container.

Mijn begeleiding zal doorweven zijn met oefeningen die je helpen de patronen die je tegenhouden je project vorm te geven – of af te maken – te transformeren, zodat je je werk vanuit heelheid kunt maken en doen.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken en focus brengen op wat echt belangrijk voor je is, in de wereld om je heen.

 

Als je wacht op het moment dat je inspiratie hebt of je goed voelt om aan je project te werken, onthoud je jezelf – en je project – waar je naar hunkert. Alles wat je nodig hebt is een container waarin je je veilig voelt, waarin je aan je project wilt werken en zo de volgende stappen helder zet.

 

 

Wat roept je?

Creatiecirkel

 

Wat ons roept in de Creatiecirkel is vrouwelijke creatiekracht. Ik kijk je graag in je ogen, ken de angst te floppen.

Ik weet welke kwaliteiten in je leven vorm kunnen krijgen als je met hart en ziel gaat creëren en neem je graag mee op avontuur, zodat jij vanuit jouw kracht, rust en liefde kunt MAKEN waar jij en anderen zo naar hunkeren.

Ik voelde me enorm gespannen en schuldig, toen ik met mijn idee instapte in mijn mastermind, oktober 2017. Bang dat ik geld, tijd en energie weghaalde voor de toekomst vàn en met mijn kinderen.

En ik wist niet eens zeker of dit idee wel haalbaar was, het schrijven van een boek.

En toch… Ik wilde zo graag mijn zielspad bewandelen, mijn ideeën uitwerken en een mentor kiezen die me daarbij kon helpen. Dat deed ik, hoe spannend ook.

Vanaf het eerste moment dat ik JA zei, veranderde alles. Het bracht me terug bij alles wat er IN me is, zodat ik van daaruit kan creëren.

Het gaf mij inzicht in mijn zielskwaliteiten, in mijn creatieproces, tijd, energie, focus en vertrouwen voor nù en daardoor ook de toekomst.

 

Dat wat jou roept is als eerste dat wat jou plezier geeft, juist als je ademt stokt uit angst dat als je tijd aan je project geeft, je geld weghaalt uit je leven.

Het klopt, dat wat jij wilt.

Neem mee, dat waar jij nieuwsgierig naar bent, waar je je op verheugt het te onderzoeken. Het is tijd je meest levendige dromen tot vorm te brengen.

Voed jezelf 6 maanden, door het werk stap voor stap met liefde te doen, met inspiratie, verbinding, eenvoud, overgave, kracht en plezier.

 

Trust yourself, voed en MAAK. De tijd is nu.

 

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

 

 

Creatiecirkel

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, plan je gesprek met me indoor me hier te schrijven. Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven. Ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

 

© copyrigth 2020-2025

Creatiecirkel

 

Ik kan maar moeilijk in woorden omschrijven hoe blij ik ben met alle ontwikkelingen. Het grootste geschenk van onze samenwerking is dat ik door alle inzichten echt ben gaan geloven en voelen dat ik alles al in me heb. Ik ervaar veel meer rust en kan echt genieten van alle creatieprocessen. 

Ik voel me veel rustiger, nu er geen haast is. Ik mag tijd nemen om projecten te ontwikkelen en af te ronden en laat de uitkomst open. Door relaties aan te gaan met projecten voelt het veiliger. Ik vind het echt heerlijk zo te kunnen werken

Laurien Baart

 

Voorwaarden

Creatiecirkel

 

Voor de Creatiecirkel, net als bij mijn mentorschap, coaching en programma’s, ontvang je geen terugbetaling.