Kindercirkel

Kindercirkel

 

Raad eens hoeveel ik van je hou.

 

Levendige gesprekken in de magische wereld van het moederschap.

 

Vrijdag 25 september 2020

10-11 uur

 

 

De ONLINE KINDERCIRKEL is er iedere maand voor creatieve moeders met een open nieuwsgierigheid voor het leven met haar kind en gezin, vanuit heelheid, eenvoud, liefde en plezier.

 

 

Hoeveel je ook van je kind houdt, er is altijd een moment dat je wilt weten wat je kunt DOEN om jezelf en je kind te helpen.

Een moment dat je wilt weten hoe je met gevoelens, emoties en gedrag om kunt gaan, zonder dat je gebruik hoeft te maken van technieken uit vorige generaties vol schaamte, schuld, dreigen, voorwaardelijkheid en angst.

De kindercirkel is er voor je als je op zoek bent naar oefeningen, verhalen, kennis, support en inzichten die je helpen in het hechten en groeien van een goede relatie tussen jou en je kind.

In de waarheid van je moederschap kun je de vragen die je kind aan je stelt delen. In compassievolle aandacht, zonder oordeel, wordt er naar je verhalen en vraag geluisterd door de intieme groep vrouwen.

Je ontvangt 1 oefening van mij, Marianne, die je brengt naar jouw antwoorden voor de support die je voor het emotionele welzijn van jezelf en je kind, tiener of adolescent nodig hebt.

 

Heb je jonge kinderen die graag bij je willen blijven? Natuurlijk, dat kan.

 

  • TIJD: 10-11 uur. Je bent welkom vanaf 9.45 uur. Bak zelf je verse appeltaart, neem koffie met warme melk, water en thee mee.

 

  • PLEK: Online, via ZOOM.

 

  • Aantal plekken: 6

 

  • Prijs: €15,- (vrij van btw)

 

 

Klik hieronder op de link en meld je aan.

 

JA, ik ben er graag bij, online. 

 

Na je aanmelding ontvang je uitnodiging en de link naar de ruimte van de Kindercirkel.

 

 

DATUM voor de volgende online Kindercirkel:

 

Vrijdag 27 november 2020

 

 

Wil je komen op één van bovenstaande data? Dat kan, reserveer nu je plek, je bent zo welkom.

 

Het aantal plekken is beperkt in de intieme groep van de Kindercirkel. Als de 6 plekken gevuld zijn, sluit ik de inschrijving tot de volgende kindercirkel.

Kindercirkel

 

“Bij de Kindercirkel kan ik vragen stellen over wat er nu bij mijn kinderen speelt en hoe ik daarmee om kan gaan.

Het is fijn om in het kort te vertellen en mijn vragen te stellen over wat een fijne manier is een respons te geven, in bepaalde situaties. Het is heel fijn om liefdevol en in alle rust en helderheid hierover te praten en tot inzichten te komen. 

Marianne staat open voor alle vragen, luistert zonder oordeel en schenkt oefeningen en kennis waarmee ik verder kan. Heel fijn om hieraan deel te nemen met andere moeders. Een aanrader!”.

Sarah

Wat had ik geluk, al wist ik dat bij binnenkomst nog niet……. in Januari kwam ik als enige de kindercirkel bezoeken. De ruimte was prachtig en Marianne stelde mij snel op mijn gemak. 

De ruimte die ze schept, om naar de essentie van je relatie te gaan met wie of wat jij op dat moment wil, is zo uitnodigend. Ze schept een bedding zo zacht als watjes voor wat er op komt in de cirkel en stuurt als ’t nodig is met gedegen hand naar de essentie.

De inzichten die ik kreeg bleven nog een paar dagen hangen en hielpen mij goed om weer verder te kunnen.

Wat mooi dat er zo’n plek bestaat!’ 

Martine Nauta

 

“In de kindercirkel kun je laagdrempelig vragen stellen die spelen in je gezin. Heel erg waardevol, juist in deze tijd van verandering. Marianne zorgt voor een veilige (online) ruimte om samen te komen. Je kunt in de kindercirkel delen wat er in je leeft zodat je met vertrouwen nieuwe stappen kunt zetten.”

Laurien

Over Marianne

Kindercirkel

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor ondernemers, moeder van 2 kinderen van 13 en 11 jaar.

De Kindercirkel bestaat vanaf 2018, de eerste 1,5 jaar in een ruime, lichte ruimte IN REAL LIFE, vanaf maart 2020 ONLINE. We ontmoeten elkaar in een veilige online ruimte, waar je je gezien en gehoord kunt voelen. 

De essentie van mijn werk van de afgelopen 25 jaar is verbinding, empathie en het vormen van goede relaties. Voor ouder en kind en visievolle vakgenoten en creatieve ondernemers met hun project en bedrijf.

Een goede relatie kent kwaliteiten, zoals liefde, nieuwsgierigheid, bereidheid, communicatie, speelsheid en nog zo veel meer.

Je kunt een soevereine relatie vormgeven met je kind, waarin je kind weet dat het leven haar of hem toebehoort.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in hechting, trauma, gevoelens en emoties, verlies, interactie, goed onderwijs, communicatie, alchemie en nog zo veel meer.

Ik leer je graag alles wat ik weet over het ontwikkelen van empathie, een gezonde ontwikkeling van het lichaam en kinderbrein, vormen van goede relaties, als eerste met jezelf.

Ik help je graag hoe je schaamte, schuld, straffen en belonen los kunt laten bij het grootbrengen van je kind, zodat je leert te zien wie je kind werkelijk is, ademruimte maakt en focus brengt op wat echt belangrijk voor je is, in dit leven, in de wereld om je heen. Met hart en ziel. 

Alles wat je nu nodig hebt is een container waarin je je veilig voelt, waarin je veilig wilt delen en de support ontvangt waar jij en je kind zo hongerig naar zijn.

 

 

Kom zoals je bent en geef je op, als je klaar bent support te ontvangen.

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, schrijf me. Ik help je graag in helder krijgen van de verhalen, verlangens en vragen die er in je leven.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright, 2020-2025

Voorwaarden

De Kindercirkel, net als bij mijn programma’s, mijn mentorschap en coaching, ontvang je geen terugbetaling.

 

 

 

“Ik heb erg genoten van de kindercirkel. Zo fijn om al pratend te komen tot andere inzichten dan ik in m’n eentje had kunnen bedenken. Een leerzaam proces waarna ik weer met andere ogen naar mezelf en mijn gezin kan kijken. Met meer liefde en rust. In gesprek met Marianne is het altijd thuiskomen. Dankjewel.”
Dominique 
Kindercirkel