Kindercirkel

Kindercirkel

 

Levendige gesprekken in de magische wereld van het moederschap.

 

Woensdag 24 juni 2020 10-11 uur

 

 

De KINDERCIRKEL is er iedere maand voor creatieve, levendige moeders met een speelse en open nieuwsgierigheid voor het leven met kinderen, vanuit heelheid, eenvoud, liefde en plezier.

 

 

Kindercirkel

De kindercirkel is een plek waar je aanwezig kunt zijn in de waarheid van je moederschap en de vragen die je kind aan je stelt, kunt delen. Je ontvangt 1 oefening van mij en de support die je voor het emotionele welzijn van jezelf en je kind, tiener of adolescent nodig hebt.

 

Heb je jonge kinderen die graag bij je willen blijven? Natuurlijk, dat kan.

 

  • TIJD: 10-11 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur. Ik bak verse appeltaart voor je, er is koffie met warme melk, water en thee.

 

  • PLEK: Het Witte Kerkje, Kerklaan 4, Alkmaar. De plek is goed te bereiken met OV en er zijn heel veel plekken om je auto vrij te parkeren. Wandelend of op de fiets komen kan natuurlijk ook.

 

  • Aantal plekken: 10

 

  • Prijs: €15,-

 

  • DATUM: 24 juni 2020 10-11 uur 

 

 

 

DATA voor de Kindercirkel:

Vrijdag 27 maart 2020 10-11 uur. VERVALT. Laten we NU zorgen voor onze gezinnen thuis, ouders en geliefden.

Vrijdag 15 mei 2020 10-11 uur. VERVALT. Laten we NU zorgen voor onze gezinnen thuis, ouders en geliefden.

Woensdag 24 juni 2020 10-11 uur (laatste voor de zomervakantie)

JA, ik kom woensdag 24 juni 2020 10-11 uur

 

Wil je komen op één van bovenstaande data? Dat kan, reserveer nu je plek, je bent zo welkom.

 

Het aantal plekken is beperkt in de intieme groep van de Kindercirkel. Als de 10 plekken gevuld zijn, sluit ik de inschrijving tot de volgende kindercirkel.

 

 

Kindercirkel

Wat had ik geluk, al wist ik dat bij binnenkomst nog niet……. in Januari kwam ik als enige de kindercirkel bezoeken. De ruimte was prachtig en Marianne stelde mij snel op mijn gemak. 

De ruimte die ze schept, om naar de essentie van je relatie te gaan met wie of wat jij op dat moment wil, is zo uitnodigend. Ze schept een bedding zo zacht als watjes voor wat er op komt in de cirkel en stuurt als ’t nodig is met gedegen hand naar de essentie.

De inzichten die ik kreeg bleven nog een paar dagen hangen en hielpen mij goed om weer verder te kunnen.

Wat mooi dat er zo’n plek bestaat!’ 

Martine Nauta

Kindercirkel

Over Marianne

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, universitair opgeleid orthopedagoog, lid NVO (Nederlandse Vereniging Pedagogen en Onderwijskundigen) en geregistreerd SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd), schrijver, mentor voor ondernemers, moeder van 2 kinderen van 13 en 11 jaar.

Vrouw van mijn geliefde, dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, vriendin in ware vriendschappen.

Als kind groeide ik op in een groen landschap op een grote boerderij, vol dieren en natuur en schaatste ik op de sloten tussen de weilanden door. Naast dat ik zeeliefhebber ben, is het landschap onder zeeniveau me lief.

De essentie van mijn werk van de afgelopen 25 jaar is verbinding, empathie en het vormen van goede relaties. Voor ouder en kind, geliefden en visievolle vakgenoten en creatieve ondernemers met hun project en bedrijf.

Een goede relatie kent kwaliteiten, zoals liefde, nieuwsgierigheid, bereidheid, communicatie, speelsheid en nog zo veel meer.

Je kunt een soevereine relatie vormgeven met je kind, waarin je kind weet dat het leven haar of hem toebehoort.

Ik breng, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel mijn wijsheid mee in hechting, trauma, gevoelens en emoties, verlies, interactie, goed onderwijs, communicatie, alchemie en nog zo veel meer.

 

Ik leer je graag alles wat ik weet over het ontwikkelen van empathie, een gezonde ontwikkeling van het lichaam en kinderbrein, vormen van goede relaties, als eerste met jezelf.

Ik help je graag hoe je schaamte, schuld, straffen en belonen los kunt laten bij het grootbrengen van je kind, zodat je leert te zien wie je kind werkelijk is, ademruimte maakt en focus brengt op wat echt belangrijk voor je is, in dit leven, in de wereld om je heen. Met hart en ziel. 

 

We zijn allemaal goede mensen. Alles wat je nodig hebt is een container waarin je je veilig voelt, waarin je veilig wilt delen en de support ontvangt waar jij en je kind zo hongerig naar zijn.

 

 

Trust yourself.

 

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

 

p.s. Op 12 maart 2020 heb ik gekozen de kindercirkels van maart en mei 2020 te laten vervallen, nu we vrijheid, liefde en gezondheid mogen vinden IN onze gezinnen (betere woorden kan ik op dit moment niet vinden, natuurlijk zie ik je ook graag live!).

 

En toch, tot juni 2020 ben je zo welkom in de online Kindercirkel, gratis. Iedere maand – tot juni 2020 – ontvang je een oefening in een korte video van mij in de online Kindercirkel.

Je ontvangt support voor groei en plezier in het leven met je kind, tiener of adolescent èn je relatie, gezin, werk of bedrijf.

Ik verheug me er enorm op verschuivingen te zien waarvan ik WEET dat ze dit jaar zullen plaatsvinden!!

Kom, stap binnen. Klik hier, voel je veilig, geef géén advies, wel je aanmoediging en iets van je magie! Ik verheug me erop!

 

 

“Bij de Kindercirkel kan ik vragen stellen over wat er nu bij mijn kinderen speelt en hoe ik daarmee om kan gaan.

Het is fijn om in het kort te vertellen en mijn vragen te stellen over wat een fijne manier is een respons te geven, in bepaalde situaties. Het is heel fijn om liefdevol en in alle rust en helderheid hierover te praten en tot inzichten te komen. 

Marianne staat open voor alle vragen, luistert zonder oordeel en schenkt oefeningen en kennis waarmee ik verder kan. Heel fijn om hieraan deel te nemen met andere moeders. Een aanrader!”.

Sarah