Kindercirkel

Kindercirkel

 

Levendige gesprekken in de magische wereld van het moederschap.

 

Vrijdag 29 november 2019 10-11 uur

 

 

De KINDERCIRKEL IN REAL LIFE is er iedere maand voor creatieve, levendige moeders met een speelse en open nieuwsgierigheid voor het leven met kinderen, vanuit heelheid, eenvoud, liefde en plezier.

 

 

De kindercirkel is een plek waar je aanwezig kunt zijn in de waarheid van je moederschap en de vragen die je kind aan je stelt, kunt delen. Je ontvangt 1 oefening van mij en de support die je voor het emotionele welzijn van jezelf en je kind, tiener of adolescent nodig hebt.

 

Heb je jonge kinderen die graag bij je willen blijven? Natuurlijk, dat kan.

 

  • TIJD: 10-11 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur. Ik bak verse appeltaart voor je, er is koffie met warme melk, water en thee.

 

  • PLEK: Het Witte Kerkje, Kerklaan 4, Alkmaar. De plek is goed te bereiken met OV en er zijn heel veel plekken om je auto vrij te parkeren. Wandelend of op de fiets komen kan natuurlijk ook.

 

  • Aantal plekken: 10

 

  • Prijs: €15,-

 

  • DATUM: 29 november 2019

 

JA, ik kom vrijdag 29 november 2019, 10-11 uur

 

NIEUWE DATA voor de Kindercirkel:

 

Vrijdag 24 januari 2020 10-11 uur

Woensdag 26 februari 2020 10-11 uur

 

Wil je komen op één van bovenstaande data? Dat kan, reserveer nu je plek, je bent zo welkom.

 

Het aantal plekken is beperkt in de intieme groep van de Kindercirkel. Als de 10 plekken gevuld zijn, sluit ik de inschrijving tot de volgende kindercirkel.

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

 

Kindercirkel

Wat had ik geluk, al wist ik dat bij binnenkomst nog niet……. in Januari kwam ik als enige de kindercirkel bezoeken. De ruimte was prachtig en Marianne stelde mij snel op mijn gemak. 

De ruimte die ze schept, om naar de essentie van je relatie te gaan met wie of wat jij op dat moment wil, is zo uitnodigend. Ze schept een bedding zo zacht als watjes voor wat er op komt in de cirkel en stuurt als ’t nodig is met gedegen hand naar de essentie.

De inzichten die ik kreeg bleven nog een paar dagen hangen en hielpen mij goed om weer verder te kunnen.

Wat mooi dat er zo’n plek bestaat!’ 

Martine Nauta

 

p.s. Je bent ook welkom in de online Kindercirkel, gratis. Iedere maand – tot juni 2020 – ontvang je een oefening in een korte video van mij in de online Kindercirkel.

Je ontvangt support voor groei en plezier in het leven met je kind, tiener of adolescent èn je relatie, gezin, werk of bedrijf.

Ik verheug me er enorm op verschuivingen te zien waarvan ik WEET dat ze dit jaar zullen plaatsvinden!!

Kom, stap binnen. Klik hier, maak nieuwe vrienden, geef géén advies, wel je aanmoediging en iets van je magie! Ik verheug me erop!