Voed

Voed

 

“Dank je wel, Marianne, voor een mooie Voed aan Zee dag! Ik heb genoten van de prachtige locatie, de fijne gesprekken en het lekkere eten. Ik ben een stap verder gekomen met Studio Levenskracht; dat was mijn doel en dat maakt me blij.”

 

Tirza Meij

Studio Levenskracht

 

 

Voed

 

 

¨Voed aan zee met Marianne is een dag waarin je helderheid creëert voor jezelf en je creatieve project of bedrijf. Marianne helpt je om weer vertrouwen te vinden zodat je de volgende stappen kunt gaan zetten die nodig zijn voor jou. In mijn geval voor mijn gezin en bedrijf.

De oefeningen en tips hebben me veel nieuwe inzichten gegeven die ervoor zorgen dat ik meer vanuit eenvoud aan mijn projecten kan werken.

Oh, en wat is het genieten om te werken met je blote voeten in het zand en ondertussen te luisteren naar het ruisen van de golven en de wind!

Ik ben heel erg dankbaar en blij dat ik mezelf én m´n bedrijf deze dag cadeau heb gedaan en dat ik de support van Marianne mag ontvangen.¨

 

Laurien Baart

laurienbaart.com

 

 

Voed

 

 

“Dank voor Voed aan Zee. Het was zo’n fijne ochtend en middag, op een fijne plek. Met zon, wind en prachtige golven van de zee.

Er helemaal mogen zijn met vrouwen in een cirkel voelt erg fijn. Door te schrijven en tekenen, voor mezelf en met mezelf, bracht de dag me helderheid hoe ik mijn leven kan vormgeven en mag kiezen voor wat ik wil, als een natuurlijk proces.

Voed aan zee is een cadeau om aan jezelf te geven; te zijn en werken aan je project. Support vragen als je dat wilt, tot rust en ontspanning komen en voelen dat alles goed is. De rust en natuur helpen je. Liefde en acceptatie voelen in de natuur voelt zo rijk.”

Sarah

leerkracht basisonderwijs

 

 

 

Tirza, Sarah en Laurien hebben genoten van Voed aan Zee, een dag om hun levendige project een stap verder te brengen.

Wil je weten wanneer de inschrijving voor de volgende LIVE dag, retraite of Mastermind opent, schrijf je in op mijn e-brievenzodat ik je als eerste kan uitnodigen.

 

 

 

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright 2019-2024