Mentor

Mentor

 

“Als ik terugkijk op ons Hart en Ziel Partnerschap, had ik vooraf geen idee wat de lading van de woorden hart en ziel konden zijn. Er lag geen plan zoals ik in mijn ‘oude wereld’ zou verwachten.

Zo was het bijvoorbeeld zo bijzonder te merken, dat als je opziet tegen het maken van een projectplan, de stem van je ziel je moeiteloos en ongekend snel vertelt wat de weg is. Met als resultaat een heel bondig kort plan. Die moeiteloosheid voelde voor mij eerst onwennig.

Ik ben Marianne zo enorm dankbaar voor het ‘aan land brengen’ van het contact met mijn ziel. Hoe maak je contact, hoe herken je wezensdelen die vanuit een onbevredigde behoefte uit het verleden je willen beschermen of laten waken bij wat er op je af komt?

Ik heb geleerd de essentie te vinden, om het eenvoudig te houden om te weten wat klopt. Ik vind het geweldig om met energie te werken, dat was totaal nieuw voor mij.

Het besef dat mijn bedrijf een soevereine energie is, dat je daar een ‘gesprek’ mee kan hebben. Dat je dus nooit ‘alleen’ bent, dat er altijd Deva’s zijn die je helpen en je het pad kunnen wijzen.

Je hoeft geen moeilijke kwesties op te lossen met je hoofd. Het zielspad ligt er al, je kan er in stilte op af stemmen.

De 6 maanden in 1-op-1 partnerschap waren magisch, ‘hard’ werken, verwarrend, warm en veilig, life changing, extreem ontspannend, verhelderend.

Ik kan nu met mijn bedrijf werken op een manier waarvan ik niet wist dat die bestond. Als het goed voelt en je bereid bent ‘het werk’ te doen, dan kun je je echt geen betere mentor wensen.

Lieve Marianne, het was ongeëvenaard, in grote dankbaarheid en als bewaker van mijn eigen heelheid vervolg ik mijn pad. Ik heb grootse dingen te doen hier.”

Meike Hamelink Gompen

RYP

 

Mentor

 

“Een mentorsessie met Marianne is veel meer dan een gesprek. Samen met Marianne duik ik de diepte in en krijgen we de verborgen schatten boven van mijn bedrijf én mezelf.

 

Ze weet me elke keer te inspireren en te verrassen met haar vragen. Die komen altijd vanuit de juiste intentie en zorgen ervoor dat het voor mij helder wordt wat ik wil. 

Ik heb zoveel geleerd de afgelopen 3 maanden, zoveel zin nu weer nieuwe dingen te leren en creëren. Door de support van Marianne is er magie ontstaan in mijn leven en bedrijf en ik ben haar hiervoor dankbaar tot de maan en terug!

Marianne is integer en helpt me op een speelse en eenvoudige manier (die bij mij past) verder. Intens dankbaar en gelukkig ben ik dat Marianne mijn mentor is.”

Laurien Baart 

 www.laurienbaart.com

 

 

Meike ontvangt 6 maanden met Hart en Ziel Partnerschap, voor het schrijven van haar boek en het groeien van haar bedrijf.

Laurien ontvangt een persoonlijk traject van mentorsessies, verdeeld over ieder seizoen, voor het groeien van haar bedrijf en tot vorm brengen van haar creatieve projecten.

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, plan je gesprek met me indoor me hier te schrijven.

Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven, ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

 

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright 2020-2025