Mentor

Mentor

 

Laurien Baart Mastermind & 1-op-1 partnerschap laurienbaart.com

Mentor

 

Ik heb geleerd de essentie te vinden, om het eenvoudig te houden om te weten wat klopt’. 

 

Meike Hamelink Gompen 6 maanden in 1-op-1 partnerschap RYP

 

Mentor

 

 

“Dank voor Voed aan Zee. Het was zo’n fijne ochtend en middag, op een fijne plek. Met zon, wind en prachtige golven van de zee.

Er helemaal mogen zijn met vrouwen in een cirkel voelt erg fijn. Door te schrijven en tekenen, voor mezelf en met mezelf, bracht de dag me helderheid hoe ik mijn leven kan vormgeven en mag kiezen voor wat ik wil, als een natuurlijk proces.

Voed aan zee is een cadeau om aan jezelf te geven; te zijn en werken aan je project. Support vragen als je dat wilt, tot rust en ontspanning komen en voelen dat alles goed is. De rust en natuur helpen je. Liefde en acceptatie voelen in de natuur voelt zo rijk.”

Sarah

 

 

 

Mentor

 

 

Ik heb VOED bij het VUUR heerlijk gevonden. Het past me goed voor het voeden en groeien van mijn bedrijf’.

Tischa Neve Voed bij het Vuur grootenklein.nl

 

 

 

“Op een fantastische plek in het duin werd ik in alle rust en liefde ontvangen door Marianne. De angsten, onzekerheden en chaos hebben op die mooie plek en met een duik in de zee plaats gemaakt voor rust en inzicht.
Door de gesprekken en oefeningen met Marianne werd mijn vraag steeds helderder, waardoor ik stevig op mijn voeten werd gezet en de richting zichtbaar werd die ik mag gaan belopen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze dag mocht afsluiten met een strandtas vol liefde en vertrouwen voor mijzelf.”

 

Nicole
Mentor

 

 

“Dank je wel, Marianne, voor een mooie Voed aan Zee dag! Ik heb genoten van de prachtige locatie, de fijne gesprekken en het lekkere eten. Ik ben een stap verder gekomen met Studio Levenskracht; dat was mijn doel en dat maakt me blij.”

 

Tirza Meij Studio Levenskracht

 

 

 

Mentor

 

“De begeleiding van Marianne is heel rustig en doeltreffend. Ze weet precies naar boven te halen wat ik zelf niet zag, maar wel ergens voelde. Dat ik meer met mijn gevoel mag werken. 

Dat wie ik ben, zo verbonden is met mijn onderneming wist ik wel. De oefening had een diepe uitwerking. Het ging meer stromen in mij. Voor mij werd duidelijk hoeveel waarde mijn infographictrainingen hebben. Dankjewel! En zo fijn aan het strand te zijn. Dat gaf een extra dimensie”.

 

Miranda Nell mirandanell.nl

 

 

“Op het moment dat 2017 op haar einde liep en goede voornemens voorbij vlogen, moest ik, weer eens, veel aan je denken.

Marianne, wat ben ik dankbaar voor wat je me hebt laten inzien het afgelopen jaar tijdens onze twee strandwandelingen en ons online coachcontact. Het heeft me zoveel lichter, krachtiger en mooier gemaakt. Mijn intentie voor 2018 is dan ook dat voortzetten.” 

Lotte

 

 

“Thank you!! Thanks for the best gift I could have asked for! Your listening ear was balm for my soul.”

Jen

 

 

Mentor

 

 

“Het is heel fijn om met Marianne samen te werken. Ze biedt een stevige bedding voor mijn persoonlijke proces in mijn creatieproces.

Het is fijn dat ze me elke keer weer terug brengt bij het fundament dat nodig is om dit creatieproces meer stevigheid en groeiruimte te geven. Marianne weerspiegelt elke keer weer alle aspecten die daarbij van belang zijn. Ik ben er heel blij meer en blijf nog even.

 

Martine Nauta 6 maanden Mentor met Marianne nieuwvrouwelijkleiderschap.com

 

 

 

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, plan je gesprek met me indoor me hier te schrijven.

Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven, ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

 

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright 2020-2025