Mentoring

Mentoring

 

 

Dankjewel voor jouw support de afgelopen 12 maanden. Ik kan maar moeilijk in woorden omschrijven hoe blij ik ben met alle ontwikkelingen.

Het grootste geschenk van onze samenwerking is dat ik door alle inzichten echt ben gaan geloven en voelen dat ik alles al in me heb.

Ik ervaar veel meer rust en kan zo genieten van alle creatieprocessen. Ik voel me veel rustiger, nu er geen haast is.

 

Laurien Baart Mastermind & 1-op-1 partnerschap laurienbaart.com

 

 

 

Mentoring

 

 

“De support van Marianne heeft me enorm gesterkt in het maken van belangrijke keuzes in de afgelopen jaren.”

 

Elise Hillebrand

 

 

Mentoring

 

 

Door de Surftrip is een groot verlangen vervuld. Ik begon zonder concreet project, maar ik voelde een hunkerend verlangen mee te gaan diepzeeduiken en surfen. Ik wilde richting geven aan mijn nieuwe levensfase.

Tijdens de surftrip kwam het idee rustplaatsenboekjes bij mij. Na verschillende proefversies, maak ik die nu voor vrouwen, in een belangrijke fase in hun leven.

Het maken van kleine boekjes is iets waar ik heel veel plezier in heb. Het kleine formaat is uniek aan mijn manier van werken. Dit is wat ik wil blijven doen.

Ook weet en werk ik nu aan het fundament van mijn bedrijf, waarin ik mijn persoonlijke creativiteit inzet om anderen te helpen.

Ik ben me nu veel bewuster van de keuzes die ik maak. Van de woorden die ik gebruik. Van mijn gedachten en gevoelens. Zo ervaar ik dat niet alleen mijn project ontzettend veel baat heeft bij wat ik in de Surftrip heb geleerd, maar dat het invloed heeft op alle gebieden in mijn leven.

Ik ben zó blij dat ik voor de surftrip en voor samenwerking met Marianne heb gekozen!”

 

Karin Schrama karinschrama

 

 

 

 

Mentoring

 

 

 

“Rust en ruimte in mijn hoofd en overzichtelijk maken wat ik wat ik echt wil, zo stapte ik in de surftrip.

Met een verlangen mijn eigen werk in mijn atelier te maken en verkopen aan de mensen die het intens lief zullen hebben.

Ik was veel te veel bezig geweest met dingen waar ik niets aan kan doen. Daardoor had ik geen overzicht meer, alles liep door elkaar.

Verrast heeft het me dat het bijna zo simpel is: een goede structuur, kaderen, plannen en eenvoud. En dat wie of wat je ook bent, fijn (niet fijn) dat de anderen met bijna dezelfde dingen worstelen.

Ik zie mijn creatieve werk nu als echt werk, gegoten in goud.”

 

Inez Mühren couleurlokaal.nl

 

 

Mentoring

 

 

 

“Het is heel fijn om met Marianne samen te werken. Ze biedt een stevige bedding voor mijn persoonlijke proces in mijn creatieproces.

Het is fijn dat ze me elke keer weer terug brengt bij het fundament dat nodig is om dit creatieproces meer stevigheid en groeiruimte te geven. Marianne weerspiegelt elke keer weer alle aspecten die daarbij van belang zijn. Ik ben er heel blij mee en blijf nog even.

 

Martine Nauta 6 maanden Mentor met Marianne nieuwvrouwelijkleiderschap.com

 

 

 

Mentoring

 

Ik heb geleerd de essentie te vinden, om het eenvoudig te houden om te weten wat klopt’. 

 

Meike Hamelink Gompen 6 maanden in 1-op-1 partnerschap RYP

 

Mentoring

 

 

“Dank voor Voed aan Zee. Het was zo’n fijne ochtend en middag, op een fijne plek. Met zon, wind en prachtige golven van de zee.

Er helemaal mogen zijn met vrouwen in een cirkel voelt erg fijn. Door te schrijven en tekenen, voor mezelf en met mezelf, bracht de dag me helderheid hoe ik mijn leven kan vormgeven en mag kiezen voor wat ik wil, als een natuurlijk proces.

Voed aan zee is een cadeau om aan jezelf te geven; te zijn en werken aan je project. Support vragen als je dat wilt, tot rust en ontspanning komen en voelen dat alles goed is. De rust en natuur helpen je. Liefde en acceptatie voelen in de natuur voelt zo rijk.”

Sarah

 

 

 

Mentoring

 

 

“Ik heb in de Surftrip een groepsprogramma naar buiten gebracht, deelnemers welkom geheten en de deelnemers begeleid.

Daarnaast heb ik zicht gekregen op wie ik graag wil helpen in mijn bedrijf en is mijn website nu klaar, te midden van wat mijn gezin en werk in loondienst van me vraagt.

Nu we een paar maanden verder zijn, merk ik dat, naast heel veel andere dingen, de inzichten rond het thema angst me het meest dierbaar zijn.

Ik vond het ontzettend waardevol om daar mee aan de slag te gaan en duiding rond te krijgen. Dat ik sommige gewaarwordingen nu pas terecht herken als angst. Dat angst geen teken is dat er iets mis is. En dat je de angst niet eerst moet oplossen voor je verder kan. Echt, wat een verrijking”. 

 

Kirsten de Haes kirstendehaes.com

 

 

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, plan je gesprek met me indoor me hier te schrijven.

Jij wilt graag met hart en ziel een goede relatie met je project, studio, praktijk, atelier of bedrijf vormgeven, ik help je graag dat met succes te laten lukken.

 

 

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© copyright 2022-2027