Kind

Heleen

Kind

 

 

“We kijken allebei terug op een prachtige middag. De foto’s gooien hoge ogen, we hebben er alle opa’s en oma’s al blij mee gemaakt! Echt een prachtig moment, dat we op deze manier heel mooi en op een fijne manier kunnen vasthouden.

Mijn dochter is bijna helemaal klaar voor haar reis, op grote afstand van ons en kijkt er erg naar uit. Ik kan haar nu laten gaan, hoe erg ik haar ook zal missen. Marianne, dank je wel voor deze prachtige belevenis.” Heleen

 

 

 

 

 

Ella

Kind

 

 

“We hebben zo genoten van de mooie dag. Ik wil je bedanken voor de sessie, steun en je hulp erna!

Ik voel me zoveel sterker dan eerst. Ik heb geleerd anders te denken en dat helpt me enorm! Ik kan mijn dochter nu veel beter steunen en er voor haar zijn. In plaats van het verdriet en onmacht voor haar op te lossen en me schuldig te voelen dat dat niet lukt, ben ik er nu voor haar.

Nu weet ik dat ìk ervoor kan zorgen dat het thuis een fijne plek is voor ons gezin waarin zij steun, warmte en liefde voelt. En dat kàn ik en dat doe ik. Marianne, je hebt me geholpen te vertrouwen op mezelf. Dank je wel.” Ella

 

 

 

 

 

Marieke

Kind

 

 

“Soms heb je de ogen van een ander nodig om te zien dat je bent afgedwaald van dat wat belangrijk is.

Dank je wel Marianne dat jij op het strand die ogen wilde zijn.” Marieke

 

 

 

 

 

 

Stephanie

Kind

 

 

“WOOW, de foto’s zijn binnen. Het is een magisch beeldverhaal van onze sessie op het strand. Diepe emoties die zo vreselijk mooi zijn vastgelegd.

Het was zo mooi op het strand, zo puur. Gewoon eigenlijk het mooiste cadeau, zeker met de  workshop en foto’s, dat je je als moeder en vrouw kunt wensen.

Ik heb zoveel vertrouwen in de band tussen haar en mij, dat ik veel meer ruimte en vrijheid geef dan bijvoorbeeld ruim een jaar geleden.” Stephanie

 

 

 

 

 

Elise

Kind

 

 

“Samen met Marianne, mijn man en onze middelste ben ik op het strand geweest voor ‘Magie op het strand’. Dit was fijn, na een hectische periode van stress, spanningen, hectiek en gezondheidsperikelen binnen het gezin.

Na 3 maanden coaching, zijn we verder gegaan en gaat het dag bij dag een stuk fijner. We ervaren meer rust en minder boosheid binnen ons gezin. Nu zijn we samen op weg.”  Elise

 

 

 

 

 

Als je verlangt naar een krachtige 1-op-1 begeleiding voor de groei van je kind en zien wat je kind, tiener of adolescent nodig heeft van jou als ouder, schrijf me.

 

Kom vooral ook naar de Kindercirkel, zodat je de vragen die je kind aan je stelt, rondom hechting, communicatie, slapen, zelfbeeld, vertrouwen, angst, leren op school en nog zo veel meer, kunt delen en support kunt ontvangen. Hier lees je de data van de eerst volgende Kindercirkel en geef je je op.