Grootbrengen

Grootbrengen

 

Marianne draagt een groot talent in zich. Ze brengt haar deskundigheid, warmte en empathie samen. Ze luistert, ziet en hoort je niet alleen, ze voegt heel veel van haar kennis toe. Ze weet zo veel over wie kinderen zijn, wat ze nodig hebben, in welke fase ze zich bevinden, over grenzen, verbinding behouden via ‘de weg van verbinding’ en kennis van het kinderbrein.

De balans tussen haar deskundigheid en empathie, door je echt te horen EN te zeggen wat en hoe het echt anders mag, dat is wat het zo rijk maakt me Marianne te werken. Zeker, als je moeite hebt grenzen te stellen, nodig hebt om grenzen te horen, waarom die grenzen nodig zijn en ze te gebruiken voor het vormgeven van je leven met je kinderen. Kinderen groot brengen hoef je niet alleen te doen.

 

† Ianthe

Grootbrengen

 

 

“We kijken allebei terug op een prachtige middag. De foto’s gooien hoge ogen, we hebben er alle opa’s en oma’s al blij mee gemaakt! Echt een prachtig moment, dat we op deze manier heel mooi en op een fijne manier kunnen vasthouden.

Mijn dochter is bijna helemaal klaar voor haar reis, op grote afstand van ons en kijkt er erg naar uit. Ik kan haar nu laten gaan, hoe erg ik haar ook zal missen. Marianne, dank je wel voor deze prachtige belevenis.” 

Heleen

 

 

 

 

 

“We hebben zo genoten van de mooie dag. Ik wil je bedanken voor de sessie, steun en je hulp erna!

Ik voel me zoveel sterker dan eerst. Ik heb geleerd anders te denken en dat helpt me enorm! Ik kan mijn dochter nu veel beter steunen en er voor haar zijn. In plaats van het verdriet en onmacht voor haar op te lossen en me schuldig te voelen dat dat niet lukt, ben ik er nu voor haar.

Nu weet ik dat ìk ervoor kan zorgen dat het thuis een fijne plek is voor ons gezin waarin zij steun, warmte en liefde voelt. En dat kàn ik en dat doe ik. Marianne, je hebt me geholpen te vertrouwen op mezelf. Dank je wel.”

Ella