Kind

Kind

 

Marianne draagt een groot talent in zich. Ze brengt haar deskundigheid, warmte en empathie samen. Ze luistert, ziet en hoort je niet alleen, ze voegt heel veel van haar kennis toe. Ze weet zo veel over wie kinderen zijn, wat ze nodig hebben, in welke fase ze zich bevinden, over grenzen, verbinding behouden via ‘de weg van verbinding’ en kennis van het kinderbrein.

De balans tussen haar deskundigheid en empathie, door je echt te horen EN te zeggen wat en hoe het echt anders mag, dat is wat het zo rijk maakt me Marianne te werken. Zeker, als je moeite hebt grenzen te stellen, nodig hebt om grenzen te horen, waarom die grenzen nodig zijn en ze te gebruiken voor het vormgeven van je leven met je kinderen. Kinderen groot brengen hoef je niet alleen te doen.

 

Ianthe

Kind

 

 

“We kijken allebei terug op een prachtige middag. De foto’s gooien hoge ogen, we hebben er alle opa’s en oma’s al blij mee gemaakt! Echt een prachtig moment, dat we op deze manier heel mooi en op een fijne manier kunnen vasthouden.

Mijn dochter is bijna helemaal klaar voor haar reis, op grote afstand van ons en kijkt er erg naar uit. Ik kan haar nu laten gaan, hoe erg ik haar ook zal missen. Marianne, dank je wel voor deze prachtige belevenis.” 

Heleen

 

 

 

 

 

“We hebben zo genoten van de mooie dag. Ik wil je bedanken voor de sessie, steun en je hulp erna!

Ik voel me zoveel sterker dan eerst. Ik heb geleerd anders te denken en dat helpt me enorm! Ik kan mijn dochter nu veel beter steunen en er voor haar zijn. In plaats van het verdriet en onmacht voor haar op te lossen en me schuldig te voelen dat dat niet lukt, ben ik er nu voor haar.

Nu weet ik dat ìk ervoor kan zorgen dat het thuis een fijne plek is voor ons gezin waarin zij steun, warmte en liefde voelt. En dat kàn ik en dat doe ik. Marianne, je hebt me geholpen te vertrouwen op mezelf. Dank je wel.”

Ella

 

 

 

 

 

Kind

 

 

Ik heb zoveel vertrouwen in de band tussen haar en mij, dat ik veel meer ruimte en vrijheid geef dan bijvoorbeeld ruim een jaar geleden.”

Stephanie

 

 

 

 

 

 

“Samen met Marianne, mijn man en onze middelste ben ik op het strand geweest voor ‘Magie op het strand’. Dit was fijn, na een hectische periode van stress, spanningen, hectiek en gezondheidsperikelen binnen het gezin.

Na 3 maanden coaching, zijn we verder gegaan en gaat het dag bij dag een stuk fijner. We ervaren meer rust en minder boosheid binnen ons gezin. Nu zijn we samen op weg.”

Elise

 

 

 

 

Kind

 

Als je verlangt naar een krachtige 1-op-1 begeleiding voor de groei van je kind en zien wat je kind, tiener of adolescent nodig heeft van jou als ouder, schrijf me.