Kernverhaal

“Op het moment dat 2017 op haar einde liep en goede voornemens voorbij vlogen, moest ik, weer eens, veel aan je denken.

Marianne, wat ben ik dankbaar voor wat je me hebt laten inzien het afgelopen jaar tijdens onze twee strandwandelingen en ons online coachcontact. Het heeft me zoveel lichter, krachtiger en mooier gemaakt. Mijn intentie voor 2018 is dan ook dat voortzetten.” Lotte.

Kernverhaal

 

 

“Thank you!! Thanks for the best gift I could have asked for! Your listening ear was balm for my soul.” Jen.

 

 

Na ons gesprek op het strand is er veel gebeurd. Ik ben gaan schrijven, veel gaan schrijven. Dit heeft iets in mij losgemaakt. Het voelt alsof ik iets heb afgesloten en zo verder kon. Er ontstond plotseling ruimte en tijd voor nieuwe dingen.

Mijn kernverhaal is veel meer dan 3 pagina’s geworden en dat is ok. Ik ben me bewust als ik plezier voel en durf mijn onzekerheid nu mee te nemen. De afgelopen tijd heb ik een aantal nieuwe vriendschappen gemaakt en ook van een aantal vriendschappen afscheid genomen.

 

Mijn reis alleen naar NYC was ge-wel-dig! Het gaf mij zoveel kracht. Ik lach en geniet weer. Mijn omgeving merkt de verandering ìn mij ook. Dat is zo fijn.

Ik kan mijn rust pakken, ga uitdagingen aan, lees, schrijf en maak nieuwe plannen en verhalen, voor het komende half jaar.” Anoniem

 

 

 

 

Kernverhaal is een schrijfretraite voor jou als ouder of ondernemer, met een live ontmoeting van een dagdeel aan zee en 3 online coachgesprekken van 1 uur in de periode van 3 maanden.

In onze tijd samen geef je je levensverhalen, gevoelens en vragen ademruimte, duik je de diepte in en geniet je van de golven, wind, stilte, zon of de storm. Je ziel en de zee luisteren met ons mee.

Kernverhaal